torsdag, februari 13, 2014

Lugn eftermiddag/kväll och nu har jag cykel igen!

Det var skönt att sluta tidigare idag och gå och hämta Elliott. Jag fick teckningar och de hade gjort ett hjärta inför morgondagens alla hjärtans dag, så det fick vi också med hem. Gulligt!
Vi tog bussen från dagis och gick sen hemåt pratandes.
Bildstopp på väg hem från dagis
Pappa ringde, han undrade om han kunde komma med min cykel, han har lagat min punktering och sen lämnade han in cykeln för reparation också, så snällt! Så nu har jag en helservad cykel som gick som vore den helt ny :-D. Underbart att ha en cykel igen, så jag kan cykla snabbt till affären och till dagis osv. Den har haft punktering sen typ i somras.

Elliott spelade wii medan jag plockade undan lite här hemma. Sen lagade jag tagliatelle med ost- och baconsås plus tomatsås. Michael kom och åt med oss. Vi kollade på musikvideos på Youtube en stund och sen gick Michael till sitt. Elliott och jag satte oss i soffan och kollade på Shrek. Mysigt! Sen läste vi Mamma mu som godnattsaga. Skönt med en helt fri kväll! Har inte jobbat eller någonting och tänker inte göra det heller :-). Ovanligt och välbehövligt faktiskt! Fler såna kvällar får det bli!

Inga kommentarer: