onsdag, januari 29, 2014

Oooups...

… så var det redan onsdag, förstår inte hur dagarna springer iväg alltså :-)

I måndags så jobbade jag, men bara till kl 15.30 sen var det matlagning i kollektivet. Så jag gick dit och vi lagade spagetti med köttfärssås. Elliott och Michael kom också och åt. Det var gott och trevligt. Efteråt följde Elliott med mig hem tills han skulle nanna, han sov hos Michael på natten.

I tisdags hämtade mina föräldrar Elliott. Jag jobbade och jobbade och var helt överstressad av allt som behöver göras och fixas och för att jag inte fått bokföringen för kollektivet. Hur som helst så åkte Michael och jag till mina föräldrar efter jobbet. Elliott hade det så bra och hade ätit en hel Fastlagsbulle. Vi blev bjudna på en av mina favoriträtter! Jättegott var det! Och så fick vi fastlagsbulle efteråt, jättegod men jag orkade inte hela. Det blev Ellott glad för då han med stor entusiasm åt upp resten av min. Pappa har fortfarande ont i bröstet och man kan ju undra vad det är egentligen? Hoppas det går över snart. När det var dags för Elliott att nanna så åkte vi hem. Och jag fick en jättefin bukett tulpaner av mamma. De var superfräscha och det är så mysigt med blommor hemma! Så dem blev jag jätteglad för! :-D
Fina tulpanerna
Matbord och del av vardagsrummet
Michael gick ut med Oscar men kom till min lägenhet för att försöka reda ut alla sladdar till förstärkaren. Tyvärr är vissa sladdar försvunna så det gick inte att fixa. Michael gick hem, Elliott och jag gick och la oss. Vi läste och sen sov han sött i min säng. Oscar sov också med oss.
Jag jobbade en liten stund när Elliott sov, sen gick jag också och la mig för jag var så trött. Mysigt att sova med sötskrutten!

Idag är det onsdag och jag har varit på jobbet och på lunchen fixade jag naglar (min födelsedagspresent som jag inte bokat tid för förrän nu). Det blev franska naglar och de blev långa :-D. Så skönt att ha riktiga naglar, mina var som vanligt helt nedbitna. Men lite svårt att skriva på tangentbordet med dem. Jag ska fila ner dem så de är kortare.

Efter jobbet så var det matlagning i kollektivet igen. På vägen dit träffade jag Elliott och Michael som varit ute och åkt pulka. De skulle iväg och åka pulka i backarna här bredvid :-D. Det är ju äntligen mycket snö även här i Skåne! I kollektivmatsalen så lagade jag en soppa på spenat, blomkål, ingefära och potatis. De andra fixade dillkött med kokt potatis. Det blev jättegott! Beckas mamma var också och åt idag. Det var kul! Efter att vi dukat undan och ställt in disk så gick jag till kontoret och hade ett kort möte. Sen gick jag upp till Michael och Elliott och hämtade Oscar för kvällsrundan och sa godnatt till sötnosen.

Nu har jag satt mig i soffan för att se något avsnitt av Newgirl. Oscar ligger bredvid och fiser en massa, hehe. Luktar inte så gott, men han är varm och gosig. Netflix krånglar en massa och jag har glömt hur man sätter på tv-kanaler. Så det är ju lite dumt. Ska försöka lägga mig tidigt idag så jag kan läsa lite och så utan att det blir alldeles för sent.

Inga kommentarer: