måndag, januari 06, 2014

Fika och julfirande


Vaknade vid åtta. Började med att tömma den lite större garderoben och ställa in alla flyttkartonger jag inte packat upp än. Det var typ 9 st + 4 sopsäckar med grejor och några papperskassar…. hehe. Skönt att slippa se dem. Så kan jag packa upp en och en när jag har tid. Gick en runda med Oscar och sen handlade jag frukost på Ica. Elliott och Michael kom över och åt frukost här. Efteråt stannade Elliott kvar, Michael körde och slängde skräp och åkte till IKEA där han köpte grejor till mig också.

Elliott och jag städade och sparkade lite fotboll samtidigt. Sen bakade Elliott muffins (med min hjälp) och jag gjorde en morotskaka. Vid ett-tiden kom Helene och Torkild förbi och vi fikade. Det var skoj! Elliott fick julklappar (en korsordstidning som han började lösa korsord i meddetsamma och en bok). Torkild åkte hem efter fikan, Helene stannade kvar och vi pratade, löste korsord och spelade Helt Genialt. Vi gick även runt och kollade på gemensamhetslokalerna och så tittade vi in hos Michael.

Helene åkte hem och jag och Elliott åkte till mina föräldrar. Uffe familjen var där och vi bjöds på jättegod mat och hade det hur bra som helst. Vi sjöng massor hela kvällen (först sjöng vi julsånger och sen gissade vi julsånger) :-D. Och så åt vi risalamalta, citronfromage, morotskaka, muffins, nötkakor mm till efterrätt. Och vi spelade Alias. Jag fick julklapp av Uffefamiljen, det var att se Cabaret på Hipp. Skojskoj!
Elliott leker med Embla
Sen var klockan mycket och vi skulle hem, men Elliott ville absolut inte åka hem. Så han fick stanna kvar och sova över. Så får han komma senare till förskolan imorgon :-). Själv ska jag nanna i tid och upp tidigt och jobba imorgon! Kan tänka mig hur mycket jag kommer att ha att göra på jobbet imorgon så det är bäst att vara laddad!

Och jag trivs så himla bra i lägenheten. Det är så skönt att bo i ett hus där man vet vilka som bor. Skönt att bo så nära Michael och så kul att Elliott än så länge tycker att det är skoj! Den enda som verkar lite missnöjd är Oscar. Han vill att vi ska vara samlade plus att han inte tycker om att vi pysslar i våra lägenheter. Helst ska vi sitta i soffan och gosa med honom hela dagarna/kvällarna :-D. Sötvovven

Jag tänkte jag skulle fota mer med min riktiga kamera, men nu är batteriet slut och jag hittar inte laddaren, undrar var den kan ha blivit nerpackad?

Inga kommentarer: