lördag, december 21, 2013

Zzzzznart


Snart ska jag försöka nanna. Jag är så trött så trött!
Men det har varit en effektiv & bra dag trots den otrevliga starten. Jag åkte och målade i Michaels lägenhet på morgonen, tog med en massa fullpackade papperskassar med grejor med mig till min lägenhet. Sen gick jag till Michaels och började måla. Färgen tog slut mitt i vardagsrummet så jag fick åka och köpa ny färg i Limhamn. Utanför affären stod mamma. Vilket lustigt sammanträffande att hon var där just då. Det var kul! Vi bestämde bland annat att Elliott ska få vara hos dem imorgon. Han älskar att vara där, ska se om jag kan lägga in en liten film så småningom från när han spelar kort där. Den är rolig :-D. 

Jag åkte hem en sväng för att kolla läget, gick ut med Oscar och handlade papperskassar på Ica. Elliott hade knappt ätit något alls och var inte hungrig. Han var ganska hängig skrutten. Han ville gärna åka med till lägenheten och hjälpa till men jag sa att det var bättre att han stannade hemma med Michael. Ifall han skulle må dåligt igen. Jag tog med mig ännu fler grejor och åkte tillbaka till lägenheten och satte in dem. Fortsatte sen att måla och just när jag fått klart väggen i hallen ringde pappa. Han undrade om vi behövde hjälp. Och jag tog tacksamt emot lite skruva ihop möbler hjälp :-). Samtidigt ringde Michael och sa att nu var IKEA på väg med hans möbler, så jag släppte in dem i Michaels lägenhet när de kom. 

Gick ner och mötte upp pappa och när vi kom in i min lägenhet så såg han direkt alla pappkartonger (efter grejorna) så vi samlade ihop dem och så var han supersnäll och körde dem till Sysav för återvinning. Så himla skönt att bli av med dem så snabbt! Tillbaka i lägenheten skruvade pappa ihop en hylla och jag strök överdragen och klädde soffan. Och jag stoppade in några av grejorna jag tagit med i skåp. Becka och Josephine kom förbi och sa hej. Josephine hjälpte pappa att sätta pluggar i hyllorna :-).  Även Hanns kom upp en sväng. Det var kul att de tittade förbi! Och det var roligt att få hjälp av pappa. Väldigt fint blev det! Och väldigt vitt, hehe. Så jag får piffa med glada färger på dukar, kuddar och gardiner. Blir kanon! 

Klockan fem var vi klara med två hyllor och soffan. Så då åkte pappa hem till sig och jag till mig. Hemma var Elliott fortfarande inte hungrig men en timme senare så kunde han tänka sig lite sprödbakad torsk. Så han fick äta lite fisk o ris. Både Michael och jag nattade, jag vågade inte själv och Eliott ville absolut sova med mig. Jag låg och tittade på honom när han hade somnat. Han är världens finaste pojke! Mitt hjärta!  Nu sover han och Michael och jag har gått ut i soffan och lagt mig. Har ont i magen vilket är irriterande. Jag har inte ätit någonting alls på hela dagen. Har inte vågat, så det fick bli en fastedag idag. Det var längesen jag hade en sådan så det kan väl vara bra..

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Usch och fy för magsjuka! Stackars Elliott!
Men jag förstår inte hur du kan ha sådana där fastedagar. Jag skulle må jättedåligt om jag inte åt något på en hel dag...

Kattalena sa...

Ja, verkligen usch och fy! Jag tycker det är ganska skönt att ha en sådan fastedag faktiskt :-)
Ofta känns det som att kroppen mår bättre av det. Men det är ju olika för alla såklart.