måndag, december 23, 2013

Snart jul

Nu är det bara 32 minuter till julafton säger min dator :-). Väldigt vad dessa lediga dagar gått fort.
Idag vaknade jag av att Elliott kom och kröp ner hos mig tjugo över sju på morgonen. Vi låg kvar i soffan en stund och sen gjorde vi lite suduko på iPaden. Vi åt frukost ganska sent allihop. Packade sen in en massa grejor i bilen. Jag hade ont i huvudet i morse också så jag var lite seg.
Men vi var i lägenheten strax efter 10 och Elliott och jag byggde ihop det sista på hans säng, sen skruvade vi ihop hans bänk. Han hjälpte till massor och skruvade skruvarna ända in fast jag sa att han fick gärna lämna det sista till mig (de sitter ju jättehårt).
Den lille snickaren
Vi lekte dans-stopp och åt lite lunch (pastaskruvar med riven ost). Michael var i sin lägenhet och målade klart det sista.
Vid tvåtiden åkte Elliott och jag hem till mina föräldrar och där fick Elliott stanna kvar :-). Pappa åkte med mig hem och vi bar ut en hylla och en massa smått och gott som skulle till lägenheten. Hemskt vad mycket grejor vi har! Jag tycker min lägenhet är full med kassar o lådor men var man än tittar här i huset har vi saker kvar :-)
Men det är ju två dagar efter jul också, dem ska vi ägna åt att rensa och packa ner och köra iväg småsakerna till lägenheterna.
Pappa åkte med och hjälpte till att bära in grejorna och han tog hand om alla pappkartonger från Michaels lägenhet. Så himla snällt!

Jag stannade kvar i lägenheten och fixade med lite allt möjligt. Michael behövde en grej på IKEA och jag skjutsade honom dit, själv skulle jag på några andra småärenden så jag körde vidare och hämtade sen upp honom på IKEA efteråt. Då var klockan redan 18, fråga mig inte hur det gick till?

Vi åkte förbi lägenheten och hämtade Oscar och körde hem om och lämnade honom och sen åkte vi hem till mina föräldrar. Moster Berit hade kommit dit och vi stannade kvar på middag (mycket gott! Entrecõte med potatisgratäng och aprikossås). Det var som alltid väldigt trevligt och tiden flög iväg och vid niotiden åkte vi hemåt.

Vi åkte inom lägenheten och gick upp allihop och jag hämtade min dator och Ellitot fick se hur hans rum kommit i ordning lite mer. Han var mycket nöjd! Vad coolt sa han :-D. Sen sjöng han i bilen hela vägen hem om hur bra det ska bli i vår nya lägenhet där det är varmt och inte så kallt som i arbetsrummet, hehe. Sötnosen!

Jag har gjort några julgåtor/korsord till Elliotts julklapp imorgon, den han får i kalendern. Hoppas han tycker det är roligt och att han gillar sin klapp.

Jag har satt upp en ljusslinga i lägenheten. Mycket fin tycker jag :-)

2 kommentarer:

Petra sa...

Ljusslingor kan man aldrig få för många av om du frågar mig! ;-) Det blir kul att få se kort när du börjar komma i ordning i lägenheten!

God jul passar jag på att önska dig!

Kattalena sa...

Nej, det kan man verkligen inte :-D.
God Jul önskar jag dig och din familj också!