fredag, december 06, 2013

Puh!

Det var en trevlig lunch med revisorerna. Mycket god mat! Och precis innan vi gick fick jag ordning på en sak som jag slitit med under förmiddagen. Nu har vi haft slutrevisionsmöte och det gick väldigt bra! Allt korrekt, inget som behövts bokas om och inga andra konstigheter heller. Så HIMLA skönt alltså!
Så nu ska jag göra klart årsredovisning och koncernredovisning (bara intern tack och lov, om två år måste jag lägga in den i ÅR igen och det är sååå många noter som ska fixas och förklaras men det slipper jag detta året!). Och så göra en kassaflödesanalys (vilket jag bara gjort en enda gång, men det ska nog gå bra hoppas jag). Sen kan jag släppa detta årsbokslut och koncentrera mig på nästa år :-D.

Och nu kan jag snart få koncentrera mig på lägenheten och flytten! Det ser jag fram emot!

Nu ska jag jobba undan en del måsten och sen ska jag hem och ha fredagskväll med familjen. Det ser jag fram emot så jag ska jobba så snabbt jag kan!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Tänk, jag blir ofta så fascinerad när folk berättar vad de gör på sina jobb. Alla olika kompetenser och kunskaper. Sådant där kan jag absolut ingenting alls om.

Kattalena sa...

Hehe! Ja, vi har ju helt olika yrken :-D. Roligt det där att få inblick i hur andra har det på jobbet tycker jag!