torsdag, december 19, 2013

På fem dagar!

Har just räknat ut att vi har 5 dagar på oss att packa ihop alla grejor i huset innan det är dags att flytta. Huga! Imorgon är det ju sista jobbdagen inför semestern, så då måste jag få klart allt så jag kan vara ledig sen. Och sen är det tre dagar att packa sen julafton sen två dagar till att packa och så går flyttlasset på fredagen. Vi får ligga i :-D. Vi har hur mycket saker som helst! Men men, det ska nog gå bra. När vi väl är lediga brukar vi vara effektiva. Bara det att jag vet hur lång tid allting tar. Det är ju en massa som ska pillas rätt på i lägenheterna också, det ska skruvas ihop möbler, Michael ska måla sin (han har börjat idag), jag måste få upp lite lampor och få dit någon hylla så att vi kan börja flytta in grejor där.
Tänkte att min lägenhet ska i funktion först, så den är hyfsat klar den dag flyttlasset går. Skoj men lite hektiskt.

Excel har bråkat med mig idag med, men jag har varit väldigt effektiv och fått iväg mycket trots det. Har jobbat nu på kvällen också så jag fått undan lite mer. Så det är ju bra (även om jag helst vill vara i lägenheten och fixa).

Åsa följde med mig till lägenheten på lunchen, det var kul! Så har hon fått se den innan den blivit möblerad :-)

Elliott hade julfest på dagis igår, de hade haft långbord och tomten kom och delade ut julklappspåse med pepparkaka, russin och clementin. Och de hade fått julmust att dricka, vilket Elliott pratade massor om :-). Inte för att han verkar tycka så mycket om det, men det var visst ändå speciellt att de fick det. Idag hade de fått dekorera pepparkakor med glasyr och han hade med sig tre fina pepparkakor hem. Jag hämtade på dagis idag och när vi kom hem så fikade vi. Michael nattade och jag gick ut med Oscar och sen har jag jobbat. Så inte så mycket mer att rapportera härifrån. Det är full fart hela tiden…
Efter flytten ska jag pausa. Ska försöka att inte boka upp någonting i januari. Inte i förväg i alla fall… hehe. Det innebär inte att jag inte ska göra något, bara att jag ska lämna det luftigt så jag kan bestämma om jag vill göra något eller ta det lugnt.

Och nu är det redan hög tid att gå och nanna. Ska bara avsluta lite först.
Nattinatti.

Inga kommentarer: