tisdag, december 10, 2013

Nu så!

Nu har jag gjort det mesta av "mastodontjobbet". Nu kan jag äntligen jobba mer normalt igen :-).

Konserten igår var bra, inte så att jag gjorde stående ovationer precis men det kan bero på att jag var himla trött, speciellt i ögonen. Andrew Fletcher, undrar vad han gör på scenen egentligen? Han verkar i alla fall inte spela något instrument… Bäst var Martin L Gore, han sjöng fint! Det var några låtar som var riktigt bra, men för det mesta hörde jag mest bara trummorna… Det förtog det hela något. Men vi hade superbra platser, såg jättebra också! Det var en snygg scenshow med mycket att titta på.
Lite Dave Gahan
UppsalaAnnika var också med och hon följde med och sov över hos oss. Vi tog en kopp te efter konserten och jag kom inte i säng förrän vid halv ett och somnade inte förrän närmare halv två på natten… Det var kul att träffa henne, hon spontanåkte ner när hon fick en fribiljett av sin kompis :-)

Sen var det upp och hoppa halv sju (vaknade av mig själv) och vi åkte till mina föräldrar och hämtade Elliott, han hade haft det så bra och var påklädd och klar för avfärd :-). Vi körde till dagis och sen skjutsade vi Annika till Sturup innan vi åkte till jobbet. Var på jobbet strax efter 08.45 så det blev ju inte så mycket senare. Jag jobbade på och på lunchen gick jag och tränade. Det kändes bra! Michael och jag åt lunch på Beebar, hade en "deal" där med så det blev halva priset.

Jag hämtade Elliott på dagis och två paket på Ica. Ett med en ny dammsugare, hittade en billig electrolux på nätet, hoppas den är bra! Har köpt dyra några gånger och de har inte varit bra…
När vi kom hem, Elliott och jag, så löste vi lite korsord och så kollade vi Wallace & Gromit och sen gjorde vi lite rostade mackor som vi åt med makrill och kvibille ädel (inte på samma macka dock… hehe). Vi lekte lite dans-stopp också.

Michael och jag ska nog ha varma mackor till middag idag.

Oscar gjorde något roligt, tyvärr hann jag inte få någon bild på det. Han har en ovana att gräva i papperskorgen på toaletten. Michael ropade på mig, då gick Oscar omkring med papperskorgslocket om halsen, hehe! En sån tokstolle! Inte så att vi behövde undra var han varit precis… :-D

Inga kommentarer: