torsdag, december 12, 2013

Julgran

I år har vi vår plastjulgran, den sattes upp redan till första advent. Jag älskar att ha julgran! Det är så mysigt att stiga upp och tända lamporna i granen. Tycker det är så fint! Så kan man sitta i soffan och morna sig med adventsljusstakar och julgransljus tända bara.

Idag var jag uppe först, vaknade 06 och kunde inte somna om. Och Elliott sov ända tills tio i sju! Rekordsent de här senaste två veckorna. Synd att inte jag själv kunde somna om :-)

Jag har haft kompdag idag, har jobbat så mycket på senaste tiden så många timmar att ta av om man säger så… Så jag målade Elliotts rum och en sovrumsvägg i lägenheten, sen åkte jag till Trelleborg och Randi och fick lite bra vägledning och massa fina tips. När jag kom tillbaka till lägenheten var Michael där och hade målat sovrummet klart också. Så nu är i stort sett hela lägenheten klar för inflyttning. Efter lite städning av golv och fönster.

Jag åkte till IKEA och gick i lugn och ro och kollade på olika grejor och lösningar för möblering osv. För inspiration. Det var väldigt skönt att gå där på egen hand. Sen handlade jag till maten och så hämtade jag Elliott på dagis. Vi åkte hem och lekte dans-stopp. Det tycker han är himla kul, jag med :-D. Vi la pussel och sen satte vi oss och kollade film medan maten mestadels skötte sig själv i ugnen. Vi tog lite fredagsmat (lammstek, potatisgratäng och sås) eftersom vi inte är hemma imorgon fredagskväll - då ska vi på jobbets julfest!

Efter maten gick jag iväg till kollektivhuset för mitt första riktiga styrelsemöte. Det varade i tre timmar! Så jag var hemma strax efter nio och gick ut en sväng med Oscar. Det kändes som att det varit helg, så skönt att ha haft en ledig dag alltså!

Inga kommentarer: