tisdag, december 17, 2013

Ikea mm

Idag blev det lite IKEA. Införskaffade nödvändigheter till lägenheten. Det blev ingen bäddsoffa, jag körde på en Ektorp istället, den är så himla skön! Mycket skönare att sitta i än alla andra soffor där tycker jag. Men jag var bra nära att ta den cerise soffan… den är så fin! Och en fåtölj till. Men fåtöljen var slut i lager, så det var nog ett tecken på att jag inte skulle välja den :-).
Det blev lite lunch på IKEA också. Jag vill ha julbordet, de hade just dukat fram och det såg såååå gott ut! Jag ska verkligen åka dit och äta julbord någon dag. Det vill nog Elliott också ;-)
Lite grejor...
 Mina föräldrar hämtade Elliott på dagis halv två idag. Jag kom hem till dem vid 18-tiden. Mamma hade lagat en ny thairätt. Den var himla god! Måste jag få recept på alltså! Vi spelade "Olsson" och det var en väldigt entusiastisk son som verkligen levde sig in i kortspelet. Roligt :-D.
Medan jag var där kom det en möbelleverans från IKEA. De skulle ringa 30 min innan, men ringde 6 min innan de kom. Michael var hemma och cyklade snabbt iväg till lägenheten och släppte in dem! Det hade gått bra.

Innan Elliott och jag gick hem från mina föräldrar så kollade jag noga så jag fick med mig min mobil och annat. Brukar alltid glömma något! Och när vi kom hem och gick ur bilen så upptäckte jag att jag glömt min väska…. hehe, jag säger då det! Så jag fick åka tillbaka igen och hämta den. Michael var inte hemma när vi kom hem, han var ute med Oscar. Han var på väg hem. Jag sa till Elliott att jag bara skulle köra iväg men att pappa snart skulle komma. Elliott sa OK! Jag gick ut, men körde inte förrän jag såg att Michael kom gåendes.
Kollade hela tiden och Elliott satt och la pussel i lugn och ro
När jag kom hem igen så var Elliott ledsen för att Oscar hade ätit upp hans läpp-cerat… Elliott hade fått ett eget i julklappskalendern i morse och han var så glad för det! Tokiga hund :-(. Det luktade lite godis om ceratet så det var säkert därför Oscar inte kunde låta bli det… Jag lovade att skaffa ett nytt till honom imorgon. Så det ska jag inte glömma bort.

Jag nattade och det tog sin lilla tid, han kunde inte komma till ro och så sa han att han hade en äcklig rap på väg och ville gå upp lite. Det var nog mest att han ville upp och lösa lite korsord, det hade han inte gjort idag. Jag sa att vi kunde lösa tre ord men sen skulle vi lägga oss igen. Sagt och gjort. Efter det somnade han snabbt :-). Han är så varm av sig, jag tror att jag borde skaffa en svalkande madrass till honom. Det finns såna på Jysk, memory foam som också är avsvalkande. Det hade han nog gillat. Det hade inte jag, som fryser som en gris för det mesta. Jag skulle behöva termomadrass och täcke :-D.

Imorgon är det matlagning i kollektivet igen. Då ska Elliott också följa med. Spännande! Hoppas att han gillar det!

2 kommentarer:

åsa sa...

Jag vet inte hur många läppsyl och försvarets hudsalvor som Dolly har ätit upp! Utan att de smakat godis! :-)

Kattalena sa...

Hehe, tokiga vovvar!