onsdag, december 11, 2013

Fönsterputsning, te och skaldjur!

På jobbet tänkte jag ta itu med kassaflödesanalysen men jag kom inte ihåg hur man skulle tänka och jag var helt luddig i huvudet och skrev fel siffror på fel platser och fick inte mycket gjort. Så jag gav upp och tog en treo (brukar hjälpa) och så putsade jag fönster istället. Det blev jättefint! De blir så fort jättesmutsiga där mitt i stan av alla avgaser… Vi brukar ha fönsterputsare men det är ganska dyrt och flera av fönstren är lättputsade så jag erbjöd mig att putsa dem. Synd bara att ett av fönstren var sönder och inte gick att vända, så det fick förbli oputsat på utsidan. Och det är det fönstret man ser direkt när man kommer in på kontoret...

Istället för lunch så gick Michael och jag och fikade på afternoon tea. Jag hade en deal som gick ut igår egentligen, men vi fick komma idag. Det var nice! 

Det var gott
Jobbade lite bättre efter fönsterputsandet så fick undan mer, kassaflödet gav jag dock upp efter ännu ett försök. Efter jobbet åkte jag buss till Limhamn och la Caravelle. Där bjöd moster Annika på middag! Det var skaldjursmums! Först fick vi ett glas champagne. Gott! Sen fick vi kokta musslor. Efter det en tallrik med färska räkor, gratinerad hummer, sjötunga och musslor. Och så efterrätt - glass med hallonsås. Mycket mumsigt och väldigt trevligt!

Skaldjurstallriken
Annika skjutsade oss hem till mina föräldrar och sen skjutsade pappa hem mig. Jag fick jättemumsig fudge (med lakrits) som mamma gjort. Den blir inte långvarig här hemma, svår att sluta äta av :-)

Sötnosen är nattad, vi har kollat ett avsnitt CSI och nu ska jag nanna. Sovit alldeles för lite de senaste nätterna, hoppas sova OK i natt. Imorgon har jag kompledigt och ska måla i lägenheten och åka till Trelleborg och Randi för lite flum :-)

Inga kommentarer: