söndag, december 22, 2013

En söndag innan jul

Vi sov alla gott hela natten. Elliott i 12 timmar, han vaknade inte förrän kl 08. Så det var ju bra! Jag själv vaknade med huvudvärk. Elliott kom in till mig (jag sov i soffan) och vi hängde i soffan tills det var dags att äta frukost. Jag gillar att sova i denna soffan så funderar nästan på att ta med den till lägenheten ändå och ha som säng? Fast det kanske inte blir så bra i längden :-)

Efter frukost (och treo) så åkte vi iväg med ett lass grejor till lägenheten. Elliott började genast pyssla och ställde sina grejor i vardagsrumshyllan och byggde golvpussel framför soffan.
Oscar la sig tillrätta i soffan och verkade trivas finfint.

Mysvovven
Två myspågar!
Vi pysslade och jag påbörjade projekt skruva ihop Elliotts säng. Det var bökigt så jag övergick till skruva ihop Elliotts skrivbord, men då behövde jag skruvdragare och det hade jag ingen, så det blev sängen igen. Sen hade Elliott och jag lite dansstopp och då kom mina föräldrar förbi och skulle hämta Elliott. De kikade in hos Michael också. Han skruvade ihop sin hylla och soffa. När Elliott åkt med mina föräldrar så skulle jag hem och hämta skruvdragaren. Jag passade på att köra om Rusta och Jysk. Hittade några bra grejor. Sen hem och lastade bilen proppfull med kassar och lådor. Då ringde Ingrid och sa att hon stod vid hissen i mitt hus. Jag slängde mig in i bilen och körde dit. Hon var så gullig och kom med julklappar till Elliott! Och hemlagat godis och en supersöt bukett som luktade gott av fresta.

Lite suddigt (jag har ju inga lampor i lgh än), men fin bukett, godisar och julklappar till Elliott.
Hon stannade bara kort för hon skulle gå och pyssla med sitt gudbarn (Josephine) som bor alldeles i närheten. Men hon stannade så pass länge att hon hann hjälpa mig att skruva ihop delar av Elliotts säng! Så himla bra! Inte för att jag blev klar med den idag för det, det är väldigt vilken tid allt tar :-). Fint blir det, jag trivs toppen i lägenheten. Jag följde med Ingrid ut för Oscar behövde gå en runda, så vi gick en kortis.

Innan jag åkte hem till mina föräldrar för att hämta Elliott så hjälpte jag Michael med att stryka sofföverdragen till hans enorma men mysiga soffa. Sen tog jag med mig Oscar som var sååå hungrig och åkte hem och gav honom mat. Sen åkte jag till mina föräldrar. Klippte mammas hår. Det var kul! Jag tycker verkligen m att klippa hår, det har jag alltid gjort! Elliott var pigg och glad och verkar må bra igen! Själv har jag ont i magen, men det kan vara stress eller vad som helst. För jag får det lite då och då. Så jag har inte ätit så mycket idag heller. Nu är jag hemma och vi har nattat finaste sötgubben. Och nu ska även jag nanna. Sov gott!

Inga kommentarer: