måndag, december 09, 2013

Depeche

Idag var det en rörig dag på jobbet. Upptäckte att jag hade en diff när jag satt med de koncerninterna transaktionerna så det fick jag ju utreda, vilket tog tid, sen var det en massa andra ärenden o jag kom ingenstans... 

Elliott hämtades av mina föräldrar idag, vi ska nämligen se Depeche Mode om en liten stund så Elliott sover över hos m&p :-). Jag jobbade tills det var dags att gå på konserten o på slutet fick jag nästan rätt på det hela. Så det var ju bra! Fick skickat iväg ett utkast på koncernredovisningen till revisorerna också.

På lunchen var vi och köpte mer målarfärg o så åt vi lunch på Sultan Palace. Blev ooootroligt mätt... Skulle egentligen tränat på lunchen men glömde mina gympaskor hemma och hann inte heller riktigt med det tyckte jag. Så jag hoppade över idag, men jag ska gå imorgon. 

Vi har jättebra platser här på Depeche! Annika Höglund fick en fribiljett av sin kompis o bestämde sig för att flyga ner hit så vi träffades här för en stund sen. 

Det var en kvinna som mådde dåligt i en papperskorg alldeles bredvid oss så då blev jag lite nojjig så vi gick o satte oss på våra platser. Annika sitter ngn annanstans men vi ska ses efteråt igen :-)

Men men, nu hoppas jag att Depeche snart går på scen. 


Inga kommentarer: