söndag, september 22, 2013

Suck

Suck säger jag. Igår tappade jag en bag'n box som jag förflyttade från vardagsrummet till köket.
Ajdå tänkte jag och så satte jag undan den på en hylla och glömde bort det hela. 
I morse såg det ut så här på köksväggen. Gissa om det går att torka bort? Nä det gör det inte... Färgen har bitit sig fast. 
Oj oj oj...
Så skulle vi tvätta rent och vad händer då? Jo då släpper all färg från väggen... 
Det betyder att vi får riva bort färgen från hela denna väggbit och måla om. Nu gäller det att hitta rätt färg. Samma som resten av köket. Så det är full sysselsättning idag. Vi håller på att renovera lilltoan också så Michael fogar klinkers och jag river bort målarfärg.

Positivt är dock att Michael låter bli att pika mig :-). Han sa nämligen redan igår att det luktade vin i köket och jag berättade att jag tappat boxen men sen glömde vi bort det helt innan vi gick och la oss :-(.
Så här blev det när vi försökte tvätta bort vinet...
Så nu håller jag på att skrapa bort målarfäg och Michael fogar klinkers. Elliott och jag har dansat till hans låtlista i Spotify mellan varven. Och mitt i allt detta dansande så kom vi på att vi missat danskursen som han går på på söndagar kl 10. Suck! Känns inte som en toppen-söndag idag...
Men Elliott är på gott humör! 

Hej hej mamma!  
Kommer med fina små presenter :-)

 Igår var Elliott och jag hemma hos Camilla och firade Josefines födelsedag. Det var himla trevligt. Elliott hade valt ut Jonas till favorit och pratade med honom hela kvällen och ville sitta bredvid honom :-D.
Gottigottgott.
Ännu mer gottigottgott
Och smarrig chokladtårta

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Nej, vad tråkigt med vinet!
Men de där räkmackorna såg väldigt goda ut... och tårtan!

Kattalena sa...

Ja, så himla onödigt med vinet alltså :-)
Jättegott var det och trevligt.