söndag, juni 23, 2013

Rådjursmöte och loppis

Igår fick jag sovmorgon och lyckades sova till åtta eller så. Vi gjorde ingenting speciellt på hela dagen. Jo, jag funderade över vart min plånbok kunde ha tagit vägen? Kunde inte hitta den någonstans och mindes inte när jag hade haft den senast. Sen kunde jag inte hitta mina bankdosor, men de hittade Michael i badrumsskåpet. Min bettskena är också borta? Var kan jag ha lagt den månntro? Känns som att jag är något förvirrad. Michael var med Elliott och sparkade boll och lekte i Afrikaparken. Jag stannade hemma och kollade en film. Älskar att titta på film och det är väldigt sällan jag får tid till det nu för tiden, så det var himla trevligt! Jag läste lite i min bok också och dagen flög iväg. Vi åt tacos till middag och det var jättegott.

Jag gick en kvällsrunda med Oscar och vi träffade på rådjuren igen! 


Efter kvällsrundan så tittade vi på ett Vampire Diaries innan vi nannade.

 Idag är det söndag och Michael och jag gick upp tidigt för att bli klara för barnloppisen. Elliott sov till strax före åtta och när han vaknade var det på med kläderna och iväg :-). Det regnade ganska mycket så jag undrade om det verkligen var en bra idé att stå på loppis? Hade glömt min regnjacka i mina föräldrars bil på midsommar, men jag hade en trasig som jag kunde använda.

När vi kom till Folketspark var det redan hur många som helst där som satt upp sina grejor.Och så fort jag hittat en plats att stå på så kom folk och började köpa de bästa grejorna. Hon som stod bredvid mig tog typ 3 kr per mjukisdjur och plagg... Så det var ju inga stora pengar man fick för sina saker. Oj vad folk måste fynda där!

Jag hade med mig 4 fullpackade flyttlådor och två papperskassar och fick sålt det mesta. Saker gick mycket bättre än kläder, men barnstrumpor verkade alla vilja ha? :-D. Michael och Elliott gick och åt frukost. Sen kom de tillbaka efter typ två timmar med chai och scones till mig! Det var gott! Det regnade den första halvtimmen men sen klarnade det tack och lov upp!
Elliott busade till det med loppisgrejorna
När det började gå trögt med försäljningen så sänkte jag priset till 2 kr styck... men det sista verkade ingen vilja ha så då gav jag upp. Det var ändå inte så många saker kvar (mest lite slitna tröjor).

Jag packade ihop och gick vid halv ett tiden. Då ringde mobilen och det var någon som hade hittat min plånbok! Wooohooo! Så glad jag blev! Jag hade just spärrat mitt kreditkort men inte hunnit spärra något annat. Så skönt att slippa beställa nya kort och sånt alltså! Jag köpte med lite choklad och hämtade den hos ett äldre par som undrade hur jag hade klarat mig utan den. Gulligt av dem att ta reda på mitt nummer. Ska skicka ett tackkort och två trisslotter till dem tror jag :-).

När jag kom hem så pysslade jag lite i trädgården. Och jag plockade ur disk och fixade annat hushålleligt. Det är alltid att göra hemma tycker jag! Det är dammigt på två sekunder och hur man än städar så ser det skruttigt ut efter bara någon dag.

Elliott och jag spelade Helt Genialt och Kina-schack. Har kommit fram till att den fina spa-poolen ska vara på plattorna i nedre delen av trädgården, så vi ska fixa iordning där lite och lägga lite fler plattor innan vi sätter upp den. Ser fram emot det!

Nu har vi ätit pizza till middag och det är dags att natta sötskrutten eller gå ut med Oscar. Vi får se vilket det blir idag.

3 kommentarer:

mossfolk sa...

Tur att plånboken kom till rätta!
Men vad säger Oscar om rådjuren?

Kattalena sa...

Jaaa! Herregud vilken tur alltså! Och Oscar säger faktiskt ingenting alls om rådjuren. Han står och tittar lite på dem. Om han blir överraskad kan det bli ett "woff" :-D

Anne Grethe sa...

Først må jeg få gratulere med dagen som var!!!
Så fint å se at dere har rådyr hos dere også.De er så fine :)