lördag, juni 22, 2013

Midsommarafton

Elliott sov ut ordentligt, vaknade efter Michael och mig (det hör inte till vanligheten). Vi åt frukost och så plockade vi i ordning efter gårdagens kalas. Jag frågade Elliott om vi skulle cykla till Soldattorpet och dansa runt midsommarstången. Men han ville bara vara hemma och spela iPad. Hehe. Jag ringde mina föräldrar och mamma frågade om de skulle hämta oss. Så jag frågade Elliott om han ville det och det ville han! Då blev han sugen på att åka :-D. Vi blev hämtade och åkte till Soldattorpet och deras midsommarfirande. Det var supertrevligt! Bästa midsommarfirandet hittills! Mycket dans och levande musik och på barnbiljetten fick man en glass. Pappa stod i superlång kö med Elliott för att hämta ut den.

Brandkåren var där och barnen fick gå in i brandbilen och prova att spruta vatten med den stora vattensprutan. Det tycket Elliott var kul!
I brandbilen, med hjälm och allt
Elliott testar brandsläckarslangen!
Folkdans kring midsommarstången.
När solen var framme var det supervarmt, när molnen kom blev det betydligt skönare :-)

Elliott, mamma och pappa ska dansa
När vi firat midsommar och picknickat lite så åkte vi till Sibbarps marknad. Michael mötte upp oss där. Jag hittade en väska och en klänning. Skoj! Det var tivoli också och  Elliott åkte karuseller och hoppade gummiband.
Hoppningen var en höjdare!
Solen gick i moln och det blev nästan kallt en liten stund! Men det utlovade ovädret höll sig borta! Himla bra ju!

Efter marknaden åkte vi in om Malmborgs i Limhamn och handlade lite och sen åkte vi hem till mina föräldrar. Annika och Rolf kom också dit lagom till midsommarmaten! Michael hämtade med resterna från födelsedagskalaset också. Jag älskar matjessill och nypotatisen var hur god som helst.

När vi kom hem så gick Michael ut med Oscar och jag nattade Elliott. Han var väldigt speedad och pratsam så det blev en sen nattning och jag gick och la mig i stort sett direkt efteråt :-).

Inga kommentarer: