lördag, maj 04, 2013

Ledig lördag

Idag är det lördag och Elliott sov ända till kl 07, vilket är ovanligt länge! Han och jag steg upp och satte oss i soffan och spelade spel. Han spelade Pet rescue och jag Candy crush :-). Sen klädde vi på oss och gick en promenad med Oscar. Det var väldigt varmt och skönt ute! Och soligt.
Promenix genom Afrikaparken
Det var däremot inte varmt alls när vi efter frukosten åkte in till Limhamn för att kolla på cyklar. Fyyyy vilken kall vind det var! Brrr.... Vi provcyklade en Christiania cykel. Den var mycket lättare att cykla på än jag trodde, man får bara vänja sig vid att den känns konstig när man svänger :-). Det hade ju varit så himla bra att kunna cykla till jobbet. Vi behöver ju en låda till hunden, han får inte springa bredvid pga sin rygg. Så det är därför vi alltid tar bilen. Buss är också jobbigt för honom, då den svänger väldigt mycket (hundra rondeller) och han får svårt att stå stabilt. Så en cykel med låda hade varit kanon! Men de är dyra. Å andra sidan sparar man ju in en massa bensinpengar så i det långa loppet kanske det ändå inte blir så dyrt.
Christiania cykel.

Jag provade en el-cykel. Shit vad coolt! En sån hade jag velat ha! Vilken dröm i uppförsbackar. En christianiacykel med elmotor kostar 12 000 extra. En damcykel med elmotor kostar 11 500 kr. Dyrt alltså... Vi kunde hur som helst inte bestämma oss för någonting så vi får fundera och titta vidare. Vi behöver cykel alla tre. Min är kaputt och Michaels också. Det fanns många bra begagnade barncyklar. Så det ska vi nog köpa en till Elliott i alla fall.

Inga kommentarer: