söndag, maj 19, 2013

Kalas, klassträff och rösten som försvann


Igår var Elliott på kalas hos Emmi. Det var jättekul! Det firadest med tårta, fiskdamm på gården och dans på rummet. Precis som ett kalas ska vara! Och jättegulliga barn!
På gården fanns en klättervägg, det gillade Elliott
Fiskdamm!
Vad finns i påsen?
Mums filibabbagodis!
På kvällen var jag på klassträff med 1-9:an klassen, det är 27 år sen vi gick ut 9:an och några stycken har jag inte träffat sedan dess. Jag mötte upp Irene en stund innan. Sen var själva träffen på Elysée, det var där vi var när vi gick ut nian. Det var skoj! Jag pratade inte alls med de personer jag trodde jag skulle prata med :-). Fast mindre kul var att när halva kvällen gått hade jag ingen röst längre... Så himla typiskt att bli av med rösten just denna dag! Och jäklar vad ont i halsen jag hade när jag kom hem och skulle sova. Det var INTE kul. Tur att jag ska till doktorn imorgon...

Förmodligen är det stämbanden som är inflammerade eftersom jag inte kunnat prata ordentligt (dvs utan att få ont) på länge. Om jag förstått det hela rätt så är boten att INTE prata alls... Och det kan jag säga är inte lätt och inte kul heller. Man ska undvika att hosta också. Vet inte om jag har rethosta eller slemhosta så vet inte vilken hostmedicin jag borde ta? :-(.

Elliott fick gå in i skattkammaren och leta upp en present. Det tyckte han var jättespännande!
Och idag hade vi kalas på Leos. Elliott var så förväntansfull och spänd att han inte ville/kunde äta :-). Sötskrutten! Jag har inte kunnat prata idag. Gick och la mig några timmar innan kalaset. Tänkte att jag inte kunde gå, men inte ville jag missa hans kalas!!! Så jag tog dubbla värktabletter och åkte med. Det var nog tur! Jag fick kommunicera genom att skriva på papper. Det var lite pinsamt tyckte jag som gärna hade velat välkomna alla muntligen! Och att kunna prata med både barn, vuxna & personal hade ju varit skönt! Det var 19 barn! Så det var verkligen många. Elliott var så nöjd med att sitta på Starwarsstolen i starwarsrummet! Och han fick hur många presenter som helst. Jättefina och bra! Ingen trillade eller slog sig. Vilket var himla skönt. Kalasvärdinnan var väldigt hjälpsam. Det var dock alldeles för många barn på själva Leos och många stora barn. Så det var otroligt att ingen blev omkullknuffad eller slog sig.

Mot slutet fungerade min röst litegrand, men jag skulle egentligen inte prata, fast det gjorde jag ändå. Så nu ska jag vara tyst resten av dagen och hoppas på att rösten kan återhämta sig lite. La mig att vila en stund efter att ha ätit pizza som vi köpte med oss på hemvägen.

Elliott och Michael lekte med några av alla fina presenter Elliott fick!
Elliott var såååå glad och nöjd med dagens kalas!!!! Underbart!

Inga kommentarer: