fredag, maj 24, 2013

Hipp hipp hurra!!!

För Elliott som fyller 5 år idag! Finaste pojken, redan 5 år! Fem fantastiskt underbara år med vår sötskrutt! Bästaste sötskrutten som finns! Han har haft en underbar födelsedag!
Redan igår tjuvstartade den med ett paket i brevlådan, det var en present från Gittan som han blev jätteglad över!

Och i morse så fick han kort och presenter när han vaknade och ett sms från Helene som önskade honom en fin födelsedag. Han blev jätteglad och sa "så fint!" och "tack så mycket" när han öppnade sina paket och läste sitt kort. Gullunge!
Kort och presenter på morgonen
Sen var han på förskolan och där firade de både honom och Erik idag, de hade "kalas" och åt melon (som vi hade med) och lite annan frukt, han fick krona och en jättefin drake som de gjort till honom och så sjöng de. Han var mycket nöjd. Michael jobbade på förmiddagen och sen hämtade han Elliott vid halv ett tiden.

Hemkommen från förskolan, firad med krona och allt

Själv jobbade jag lite och städade här hemma på förmiddagen, sen fick jag lägga mig i soffan och ta igen mig en stund :-). Och när Elliott kom hem så gjorde vi en tårta tillsammans, han ville ha en prinsesstårta formad som ett hjärta.
Elliott bestämde själv vad det skulle stå på tårtan :-)

I brevlådan hittade han tre fina födelsedagskort! Dessa blev han jätteglad över!

Eftersom jag inte varit så bra i veckan så ställde vi ju in kalaset som vi skulle haft. Idag var även Michael dålig, då hans förkylning satt sig i luftrören, så han var inte så piggelin.
Men lite kalas ville vi ju ge Elliott ändå! Så vi bjöd hit mina föräldrar att fira med oss! De hade med sig massor av roliga presenter!
Fått presentpåse och ballong från sin mormor och morfar!
Pappa, klädd för kalas!
Elliott fick bland annat långa sega godisormar, de var väldigt uppskattade! Och han fick ett hopprep (4 meters) som han ville hoppa med hela tiden. Jättekul tyckte han att det var!
Han blev glad för allt han fick :-D. Och mamma hade gjort en rebus till honom där han fick gå ut och titta i brevlådan där det låg ännu en lapp som talade om för honom att han skulle gå till vår bil. Där hittade han en present.
Just löst sin rebus och hittat en rockring! 
Vi åt tårta strax efter att mina föräldrar kommit. Sen fixade pappa med trädäcket, Michael la sig i soffan och Elliott, mamma och jag byggde med lego. Elliott fick ju massor av presenter på sitt Leos lekland kalas och där var bl.a. legogrejor vi inte hunnit bygga med innan. Elliott hjälpte även pappa med trädäcket, fick lägga dit vissa brädor. Det var han väldigt stolt över!

Det hoppades hopprep och sen åt vi tacos till middag.
Kung vid bordet 
Pappa råkade skvätta vatten på Elliotts tröja och då blev han lite ledsen men pappa gav honom sin skjorta och genast blev Elliott glad igen! Denna skjorta var mycket rolig att ha på sig :-D
Elliott iklädd sin morfars skjorta
Berättar roliga historier för oss :-)
Det var himla trevligt alltihop och Elliott var otroligt glad och nöjd med sin dag! Vi med! Han är världens bästa och finaste barn alltså! Och vi är så glada att mina föräldrar kom hit och firade honom!
På kvällen ringde även moster Annika och gratulerade honom, han pratade själv med henne. Roligt!

Och nu är klockan massor och jag har ont i magen... började natta sötnosen efter att mina föräldrar åkt hem men fick ringa hem Michael som var ute med Oscar. Elliott följde med mig och la sig på badrumsmattan och tog en handduk som täcke och skulle sova där med mig. Gose!
Sen kom Michael och nattade honom och nu måste jag försöka sova för klockan är massor men har fortfarande ont i magen så vi får väl se hur det blir med det... Men det har varit en väldigt bra dag annars!

3 kommentarer:

Anne Grethe sa...

Gratulerer så mye med dagen til Elliot!! Jeg kjenner han jo ikke, men han ser så utrolig snill og god ut, og det ser ut som han hadde en fin fødselsdag :-)
Håper virkelig at dere blir friske snart, alle sammen.

mossfolk sa...

Grattis i efterskott till Elliott! Fem år, det är så himlans kul att få följa med hela vägen. Och våra femåringar på jobbet, det är ju de stora barnen som kan ta ansvar och diskutera på ett helt annat sätt. Så roligt!
Ser ut att ha varit en toppenfödelsedag! Och jag är verkligen stormförtjust i dina föräldrar, fastän jag aldrig har träffat dem ;)

Kattalena sa...

Anne Grethe: Tackar så jättemycket! Ja, han är verkligen en underbar liten pojke! Och han hade en helt underbar födelsedag! Nu är vi nästan av med förkylningen allihop! Så det är skönt!

Mossfolk: Tackar så mycket!!! Ja, nu när han är fem år märker man så stor han har blivit! Så jag förstår det där med att femåringarna är de stora på förskolan :-D. Det är jätteroligt att höra dem prata!
Ja det blev en toppenfödelsedag för Elliott och jag är också väldigt förtjust i mina föräldrar! :-D. Och de festade till hans dag ordentligt!