tisdag, april 16, 2013

VÅR!!!

Igår gick jag och la mig redan 20.30 när jag nattade Elliott. Den sömnen behövde jag verkligen! Men inte var jag så himla mycket piggare när jag vaknade idag inte :-). Jag har himla ont i halsen också, det har jag haft nu i 1,5 vecka. På kvällen kan jag knappt prata så ont det gör. Så konstigt alltså... Undrar vad det är och när det tänker gå försvinna? Jag är något trött på det...

Nåväl, idag var det verkligen vårväder! Varmt och skönt. Jag jobbar 75% nu i en månad, ska bli hur skönt som helst! I morse gick jag för att bli blodgivare. De tog några rör och så testade de mitt blod. Tyvärr var mitt blodvärde lite för lågt, så jag får inte ge blod... men jag kan göra ett nytt förök till hösten och se om det har stigit.

Sen har jag varit hos en revisor med Lucientes bokslut. Jag hade bara några få frågor och det gick snabbt och lätt. Jag fick svar på det jag behövde så nu ska jag kunna göra klart den inkomstdeklarationen också. Den sista jag har kvar.

Michael och jag åt lunch på fiskrökeriet och vi gick en liten runda och tittade oss omrking efteråt.
För ovanlighets skull hade jag kameran med mig idag


Fina små hus
Efter lunch hämtade jag Elliott på förskolan. Vi tog bussen till Limhamn och gick till biblioteket. Elliott läste tre böcker högt för mig och sen lånade vi tre dvd filmer. Vi gick till Malmborgs och handlade till maten och efteråt hämtade Michael oss. 


Vi lagade tagliatell med ost och baconsås + tomatsås. Och vi åt middag utomhus för första gången i år. Det var jätteskönt att sitta ute, faktiskt.
Elliott hittade en nyckelpiga under brädorna! 

Någon älskar studsmattan som vi tog ut igår :-).

Inga kommentarer: