söndag, april 14, 2013

Söndagsdans o fika

I söndags följde Helene med mig och tittade på Elliott när han dansade. Som vanligt älskar han dansen! Det är så roligt att titta på :-). Efteråt åkte vi hem till oss. Michael och Elliott åkte iväg till båtlekplatsen. Helene och jag fikade o pratade. När Michael och Elliott kom tillbaka så löste Helene och Elliott lite korsord. Sen var det dags för Helene att åka hem och jag skjutsade henne. Passade på att handla på vägen hem. Tänkte äta ostfondue men de har slutat sälja den på Coop Forum och på vårt Ica hade de inte den heller. Så jag köpte till att göra pizza istället.

När jag kom hem så såg jag Becka-familjen på gatan, gick bort till dem och de skulle gå och fika i Afrikaparken. Det var dock himla blåsigt så jag lurade in dem till oss istället :-D. Josephine och Elliott började leka direkt, leker jättebra tillsammans! Vi andra satte oss och fikade på deras medhavda fika. Det var trevligt!
Lugna och fina lilla Isabelle gjorde inte mycket väsen av sig :-)
När de gått hem så gjorde jag en misslyckad pizza, Michael nattade sötskrutten, jag fixade Michaels deklaration och sen var det dags att nanna. Jag gjorde misstaget att ta med datorn till sovrummet och börja kolla på Youtube... sen var klockan plötsligt alldeles för mycket och jag fick inte så många timmars sömn inatt. Men jag får skylla mig själv, det var verkligen självförvållat :-)

Inga kommentarer: