söndag, mars 10, 2013

Söndagsplaner

Nu är det vinter igen! Det har snöat och är så himla blåsigt och kallt! Brrr! Tycker vi inte om! Nu vill jag att våren ska komma!
Tulpaner från Ica :-)
Och så kan jag tipsa om att Ica på Emporia nästan alltid har tulpaner som är superfina! De står utan vatten när man köper dem. När man kommer hem och klipper av stjälkarna och sätter dem i vatten så blir de så himla fina! Och står länge. Bästa tulpanerna jag köpt på senaste tiden!

Jag har så många projekt jag vill sätta igång! Allt från fotoprojekt, måleriprojekt, syprojekt, trädgårds och rabattprojekt, böcker att läsa, saker att skriva, mat att planera... Tiden räcker dock inte riktigt till.
Får ta en sak i taget. Det är ju ändå kul att ha många planer och idéer, någon av dem kanske förverkligas någon gång :-).

Igår var en riktigt lugn hemmadag! Jag var nog inte utanför dörren på hela dagen. Himla skönt!!! Tiden gick hur fort som helst. Och det är så mysigt att vara hemma en hel dag med sötskrutten!

Idag är planen att gå på teater med Elliott och mamma. Vi ska se "Vännerna i Kungsskogen" och innan dess lite lunch på Rosegarden. Jag har varit uppe sen före 06 när Elliott tyckte det var dags att stiga upp...

Inga kommentarer: