torsdag, februari 07, 2013

Torsdag

Idag lyxade vi till det med lite espressohousefrukost. Det är väl aldrig så gott som jag förväntar mig, men det var helt OK. Och det var hur länge sen som helst som vi hade frukost från Espresso. Nuförtiden äter jag oftast Weetabix till frukost. Fungerar ypperligt! Mycket gott!

Sen lockade jag med mig Michael till Jensens Böfhus, för att han skulle se att det inte var så dåligt där. Men det var såklart sämsta gången EVER. Först hade dom inte det i salladsbuffén som jag tycker är godast. Det är ju OK, inget större bekymmer. Men sen fick vi vänta i eeeeeevigheter på maten, minst 35 min efter att vi börjat äta salladen. Och när min mat kom hade jag beställt medium stekt kött. Jag fick en supertjock supersalt köttklump och den var alldeles rå i mitten... Suck! Så jag sa till dem att jag hade väntat superlänge (de som kom efter oss hade nästan hunnit äta upp sin mat innan vår kom in) och att det inte var någon medium biff jag fått utan snarare rå. Och hon bara "så ser medium ut här". Då pekade jag på Michaels mediumbit som såg helt OK ut och sa att "det där är medium, den hade varit helt OK för mig". Så tog hon min tallrik och sa "vi får väl steka på denna då" och gick iväg. Ja, stek ni den salta, sega klumpen tänkte jag, inte tänker jag äta den i alla fall... Så kom hon tillbaka och sa att jag skulle få en ny köttbit, helt okryddad. Ok. Efter typ en kvart kom hon med min mat (då hade Michael redan ätit upp). Jag skär i den, blodet rinner ut, typ precis lika rå.... Jag suckade och åt potatis och sås och tog lite mer sallad. Hon kom tillbaka och frågade "var den bättre nu?". "Nej, inte precis..." sa jag, "men vi kan betala nu". Så drog hon av för våra sallader, så vi betalade bara hälften av vad det skulle kostat. Men trist ändå. Så nu är jag inte så sugen på att gå dit längre. Ska verkligen se till att ha mat med mig på lunchen. Och så slösade jag 1,5 h på lunch. Galet länge för ingenting liksom.
Sen gick jag en sväng med Oscar.

Oscar läser nyheterna på lunchrundan
Vi har semester imorgon, Elliott och jag. Vi ska ta det riktigt lugnt på morgonen, tänkte jag och sen ska vi till doktorn på eftermiddagen. Han ska titta på sötskruttens halsmandlar. Efteråt funderar vi på att åka till Lutz med Helene. Var väldigt länge sen vi var där :-).

Jag hämtade Elliott på förskolan idag. Vi gick till ICA och handlade lite på hemvägen. Hemma har vi tittat på "Micke o Molle", spelat lite fotboll, löst suduko på iPaden,  tittat på "Katten Gustaf" och gjort hemmagjord pizza som blev sådär...
Michael kom hem senare idag, vid kvart över sju ungefär. Han tyckte pizzan var god så han åt upp resterna :-).

Inga kommentarer: