onsdag, februari 06, 2013

Onsdag

Idag kom Elliott in och väckte mig på morgonen. Han sa "pappa sa att jag skulle väcka dig" :-). Sötnosen. Klockan var tio över sju, jag hann med en snabb dusch innan vi gick iväg och jag var på jobbet strax efter åtta.

Trots spänningshuvudvärk så var jag riktigt effektiv idag. Jag jobbade och jobbade och åt lunch inne på rummet (moussaka som Michael lagat härmodagen) och plötsligt var klockan kvart i sex och det var ju lite senare än jag hade tänkt mig! Så jag ringde mina föräldrar och hörde vad de ville ha för mat. SEn körde jag och hämtade thai på Krua Thai och så körde jag och hämtade Michael och vi åkte till mina föräldrar som hade hämtat Elliott idag. Det var himla gott som vanligt och vi hade en mycket trevlig kväll!

Mamma och jag köpte biljetter till Thomas Petersson "Skakad inte störd". Jag har aldrig sett honom förut men hoppas att han är rolig :-D.
Jag har även köpt biljetter till Dan Hylander "Döende Oskuld" - filmvisning från 70-talet samt framförande av "Döende Oskuld" skivan. Ska bli kul! Det var en så himla bra konsert senast jag såg honom, hoppas det är lika bra denna gången!

Vi började titta på fotbollen, Elliott ville se Zlatan. Det var kul men dags att åka hemåt. Elliott ville inte åka hem, han ville stanna kvar tills imorgon. Men han fick följa med oss och det var lugnt! När vi kom hem så nattade jag honom och sen var klockan kvart i tio.

Michael och jag kollade på ett avsnitt av Mia Skäringers serie. Hon är för söt! Det är ett kul program tycker jag :-). Fotbollen glömde jag bort. Det ångrar jag lite nu... undrar hur det gick?

Och nu är klockan alldeles för mycket igen och jag ska ta och läsa lite innan det är dags att släcka och sova. Har sovit bra två nätter i rad, det är ju himla skönt. Plus att jag drömt en massa. Men jag har vaknat hur trött som helst ändå.

Försöker komma på vad jag ska fota som är gult? Jag har inte hittat något kul eller fint. Ute finns typ ingenting alls som är gult. Vi får väl se om jag hittar något imorgon...

Sov sött!

Inga kommentarer: