fredag, februari 08, 2013

Finfin ledig fredag!!!

Idag har det varit en riktigt fin fredag! Elliott och jag hade sovmorgon, han sov faktiskt nästan till halv åtta! Vi steg upp och lagade mannagrynsgröt och rostade mackor till frukost. Mysigt! Sen löste vi korsord tillsammans. Har en massa korsord i HJ som jag fått av mamma.

Vi åkte iväg till doktorn som tittade på Elliotts halsmandlar och konstaterade att de blivit ännu större och att det nog var läge för att reducera dem till normal storlek. Vi ska få en remiss till operation. Lite läskigt men är nog bra så han inte får så mycket besvär av dem. Han var såååå duktig hos doktorn. Satt alldeles stilla när hon tittade i öronen och halsen. När hon skulle lyssna på lungorna så drog han upp tröjan själv så hon skulle komma åt. Finaste pojken!

Efter läkarbesöket som Michael också var med på, tog Michael med sig Oscar (som åkt bil med oss dit) och promenerade med honom till kontoret. Elliott och jag åkte till Helene och hämtade henne för vidare avfärd mot Lutz. På Lutz började vi med att äta lunch (verkligen inte speciellt bra lunch där längre) och under tiden lekte Elliott i lekrummet. Han hade hur roligt som helst! Vi var där i säkert 2,5 timme. Han lekte hela tiden och Helene och jag pratade :-). En arbetskamrat till Helene var också där med sin familj, så vi pratade lite med dem också. Mamma ringde och sa att Pelle och Lotta skulle komma hem till dem på kvällen. Vi bestämde att vi också skulle åka dit. Sen gick Helene, Elliott och jag en pyttesväng i affären och jag köpte en dörrmatta och en matta till arbetsrummet. Sen åkte vi hem.

Hemma löste Elliott och jag mer korsord, Michael kom hem och gick en runda med Oscar. Vi åkte hem till mina föräldrar där vi fick supergod mat och trevligt sällskap! Tiden gick alldeles för fort! Elliott var i sjunde himlen och hade mys på hög nivå med Malva och Mynta.
Här i Malvas knä, tittandes på AFV och med chips i skålen...
Hemma nattade jag sötnosen som blivit så himla stor! Tror inte jag hänger med riktigt!!!
Så himla skönt med en ledig fredag och tillsammans med Elliott. Jag får ta fler fredags-semesterdagar. Det bestämmer vi tycker jag :-)

Inga kommentarer: