torsdag, februari 14, 2013

Alla hjärtans dag

Idag fick jag en riktigt superfin bukett av min darling när jag steg upp! Den blev jag jätteglad för!
Finfina buketten

Elliott fick ett hjärtekort och geléhjärtan och han blev väldigt glad han med :-). Michael fick också en present. Och ikväll tänker vi lyxa till det med ostar och salami, något vi alla tre tycker mycket om!

Inte trodde jag att min nya jacka skulle bli så populär! Hade på mig nyinköpta underbart sköna jackan idag och en kollega på jobbet blev så förtjust i den att hon åkte till Emporia och köpte en likadan. Hon hade tur att det fanns en kvar. Hon kollade först så det var ok med mig, och det var det ju självklart! Kul att jag har på mig något som någon annan vill ha (för ovanlighetens skull). Jag som alltid går omkring i mina mjukistights... Går ju inte att ha något annat när man vant sig vid dessa sköna plagg :-D

Och igår efter jobbet var vi hemma hos mina föräldrar. De hade hämtat sötnosen på förskolan. Min moster Annika var också där och stannade kvar och åt thai-mat med oss. Mycket gott och mycket trevligt! Elliott och Annika kastade boll. Annika gick hem en stund efter maten, mamma och jag la pussel. Elliott, Michael och pappa spelade fia med knuff :-). Vi var inte hemma förrän kl 21 och jag nattade sötisen och sen såg vi ett avsnitt av 4 400.

I natt sov jag skruttigt. Vaknade mest hela tiden och kunde inte somna om så snabbt igen. På morgonen vaknade jag också alldeles för tidigt och tog min dator och kollade lite "Gossip Girl" tills Elliott steg upp.

Inga kommentarer: