lördag, januari 19, 2013

Och så var det redan helg igen!

I onsdags var VD:n på jobbet och vi hade bankmöte i två timmar inkl lunch. Vi var på Scandic (fd Hilton) och åt deras lunchbuffé. Den var riktigt god! Och de hade tre olika tårtor, pannacotta, frukt och ostar till dessert :-D. Så det var mycket nice och ett bra möte!
Kunde jobba rätt länge, vilket var himla bra denna dag. Mina föräldrar hämtade Elliott på förskolan. Michael och jag hämtade med pizza när vi åkte hem till dem och det mumsade vi i oss allihop. Sen spelade vi fia med knuff, det var jättekul!

På torsdagen var det jobb igen. Fick undan en del, men hann inte allt innan det var dags för mig att hämta sötnosen. När vi kom hem så fikade vi, spelade Uno och musik tills Michael kom hem. Då tog vi det lugnt härhemma resten av kvällen.
Köpte en fredagsbukett att liva upp köksfönstret med
Igår var det fredag och jag hämtade sötnosen tidigt på förskolan. Vi gick hem och fikade på Wasa knäckebröd och tittade på "Hitta Nemo". Och så spelade vi Kinaschack. När Michael kom hem så lagade vi teriyaki lax (från matkassen). Den var riktigt god! Sen åt vi popkorn och dippade morots- och gurkstavar på kvällen. En bra fredagskväll.

Idag är det lördag och vi har tagit det riktigt lugnt hela dagen. Jag fick sovmorgon och steg inte upp förrän halv nio. Elliott vaknade 05.45 (det är bara på helgerna han vaknar så tidigt...) men han och Michael låg kvar och drog sig tills jag steg upp. Jag köpte lite dill-sill till frukost, bara jag som äter men jag tycker att den är så himla god! Saknade dock äggost till. Det hade varit perfekt. Äggost måste jag prova att göra själv någon gång alltså.
"Gå och lägg dig Oscar", säger vi. "Oh, får jag ngt att äta nu?", undrar han. Han fick extra gotte på kvällen :-).
Så denna dag har bestått av några timmars jobb hemifrån medan Elliott och Michael varit ute och åkt pulka, sett på "Hitta Nemo" med Elliott, spelat Kinashack. Lagat köttbullar med potatismos och gräddsås till. Tittat på rödhaken och blåmesen som ätit lite mat från fågelbordet. Så himla söta!
Fåglarnas hörna
Sen har vi haft myskväll med lite chips, morots- och gurkstavar med dippa. Tittat på AFV, såklart :-)
Lite vovvemys

Det har förresten börjat en förskollärare på Elliotts avdelning, det känns bra! Hon verkar engagerad och säger att hon tänker stanna länge :-).

Inga kommentarer: