tisdag, januari 15, 2013

Glasögon och vovvarna

Så skönt det är med ett par terminalglasögon som fungerar! De är verkligen inte snygga, fattar inte vad jag tänkte när jag valde dem... men det är så mycket tydligare på skärmen nu. Det är ju super.

I söndags var jag på meditation på kvällen, det var himla skönt att komma igång med det igen. Jag hoppade ju över förra terminen men nu kände jag att jag behövde få igång det igen. Dessutom kommer det att vara himla nära dit framöver, typ 5 min hemifrån, det är inte helt fel det heller :-D. Själva meditationen varar exakt en timme så det blir inte så mycket tid som försvinner hemifrån då. Det är bra.

I måndags jobbade jag som vanligt. Michael och jag köpte lunch på Subway och det var verkligen inte gott. Usch! Jätteäcklig macka som jag typ tvingade i mig det mesta av. Sen hämtade vi mina brillor.
Jag såg en mycket tjusig cykel på vägen tillbaka till jobbet. En vääääldigt välklädd cykel.
Tänk vad mycket någon har stickat till sin cykel! 
Michael hämtade Elliott. Jag kom hem vid 18 och då var maten i stort sett klar. Liten miss där av Michael som trodde han ugnsstekte rå lax men det var rökt lax, hehe. Så den blev lite salt men det var väldigt gott alltihop ändå :-). Elliott var glad som en lärka och hade haft SUPERKUL på förskolan (sa han själv). Så skönt! Han ville inte alls gå veckan innan julledigheten, men nu är han helt på G igen!


Igår på kontoret var Ernst inte glad. Han hade kanske ont i tassen eller så var det något annat. Men idag så var han sitt vanliga jag igen. Det var skönt! Hoppas att han är bra nu. Han var inte på kontoret förra veckan för han hade ont i tassen...
Slappevovvarna...
Två vovvar, samma sovställning :-)
Fina fina Oscar
Idag var vi och åt lunch på kinarestaurangen nära jobbet, det var ingen höjdare. Så två dagar med icke-lyckad lunch :-(. Det finns inga bra ställen att äta lunch på alltså. Jag borde verkligen ta med egen mat. Men det är så svårt att få till. I och för sig lagade jag en gryta med grönsaker och kokosmjölk igår kväll, för att ta med idag. Men den blev inte god så den fick stanna hemma. Fast det hade förmodligen varit godare än den lunch vi åt.

När jag kom hem efter jobbet så lagade vi middag, vi har matkasse denna veckan, äntligen!!! Idag blev det schnitzel, jag gjorde inte enligt matkassereceptet utan min vanliga med paprikasås, klyftpotatis, kapris, persiljegurka och citron. Sen spelade jag och Elliott Uno innan jag nattade honom. Han läste en bok för mig och sen sjöng vi lite sånger. Och han pratade och berättade vad han drömt natten innan och en massa annat. Gullungen!

Nu borde jag sätta mig och gå igenom lite jobbgrejor för imorgon är det bankmöte och då har jag inte så mycket tid. Men det går inte så bra, jag har fastnat framför "Gossip Girl" och nu är klockan för mycket fast kanske jag hinner få lite gjort... Vi får se.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Hjälp, haha, det var inte dåligt vad kläder cykeln hade fått! Kul :)

Och så mysigt de ser ut att ha det i sina fåtöljer. Sötnosar!

Kattalena sa...

Ja inte verkar den frysa inte, cykeln :-)
De trivs verkligen bra på jobbet, Oscar och Ernst. Jättefina <3