torsdag, december 13, 2012

veckan

Jag skulle inte ha skrivit att jag blivit så mycket bättre efter höjningen av levaxinet. För som ett brev på posten fick jag tillbaka det mesta igen. Kan inte dricka kaffe utan att få ont i magen och så är jag så trött så det finns inte. Redan på morgonen när jag stiger upp och borde vara pigg så känner jag mig helt slut. Och jag ser SÅ sliten ut. Hur trött och gammal som helst ser jag ut när jag tittar mig i Spegeln. Idag var jag hos frissan och vilken plåga det var att behöva se på sig själv där i frisörspegeln. Usch och fy!  Jag såg enormt sliten ut. Men vi får hoppas att det går över och att jag snart ser piggare ut igen :-)

Hur som helst så hade jag en mycket trevlig måndag! Michael, Elliott, mina föräldrar och jag gick på restaurang Elysée efter jobbet. Jag åt fondue och det var jättegott! Och deras salladsbuffée är toppen. Elliott fick en megaportion köttbullar som han kanske åt en sjundedel av, knappt, hehe. Sen fick han glass efteråt. Den orkade han! Åtminstone all grädde, vilken han åt med fingrarna, en fingertopp med gräddklick på i taget. Alla tio fingrarna
Elliott och glassen
Efteråt körde jag Michael och Elliott till tåget, parkerade bilen och mötte upp mina föräldrar på konserthuset. Vi mötte upp Torgny och Tina som hade hämtat ut biljetter till oss. Vi såg/lyssnade på "Jul i folkton". Det var hur bra som helst! Tiden flög iväg! Det var inte slut förrän halv elva (började halv åtta) och jag kan inte förstå att det varade så länge! Det kändes inte så :-).

På tisdagen åkte Åsa och jag till Emporia för att hitta julklappar (till jobbet) och det gick riktigt bra.  Vi mötte min moster Annika på stationen. Hon skulle till Burlöv för att hämta sin bil. Åsa och jag fixade alla julklapparna. När vi skilts åt så åkte jag och hämtade Elliott på förskolan. När vi kom hem så var han hungrig och önskade specialpålägg till sina knäckebröd. 
minimozzarella, brie och gurka 
På onsdagen jobbade vi som vanligt. På lunchen gick Michael och jag till Rosegarden. Efteråt gick vi till Fritidsresor för att fråga lite mer om ett hotell vi funderar på att åka till i sommar. Det verkar himla bra. Men vi har inte helt bestämt oss än.  
Fin kossa på stan
Mina föräldrar hämtade Elliott på förskolan. Michael och jag jobbade på (Michael hemifrån och jag på jobbet). Körde och hämtade mat på Thai och Chinagarden och hämtade upp Michael på vägen till mina föräldrar. Hemma hos dem mumsade vi i oss maten och det var mycket gott!!! 

Jag har försökt ta lite bilder på Elliott och Oscar till ett julkort. Det har gått sådär :-).
Men söt i tomteluva är han i alla fall min lille son! 
Snöigt och kallt är det. Tur att vi har en så duktig son då. Han hjälper till med att skotta och att skrapa bilrutorna :-)
Den lille hjälpredan
Och så älskar jag Radiohjälpen!!! Så himla himla bra!!!

Och idag var det lucia och vi var och tittade på luciatåg på förskolan. Så himla söta! Och de sjöng så fint. Elliott hamnade tyvärr längst bak precis bakom en lång tjej. Så honom såg man inte alls. Bara när de sjöng tipp tapp såg man hans små armar gestikulera. Och jag såg honom försöka kika fram bakom tjejen ibland :-). Min sötnos!!!! Efteråt var det fika. Mina föräldrar var också där och tittade på luciatåget. Det var trevligt!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Som vi hade övat på hur barnen skulle stå för att alla skulle synas. De stora skulle stå på rad längs väggen och de små skulle sitta på mattan framför.
Det gick riktigt bra när vi övade.
Det gick inte alls när vi skulle visa upp för föräldrarna. Då blev det mest en klump. Två barn stod till och med med ryggen mot alla föräldrar och vägrade att vända på sig. Men sjöng gjorde de :)

Kattalena sa...

Hihi, de är för roliga de små liven :-D