torsdag, december 20, 2012

Nallekonsert, julmusik och julbord

I söndags hade vi först en mysig hemmadag. På seneftermiddagen gick vi på Nallekonsert, Elliott jag och mina föräldrar. Det var hur bra som helst! Elliotts kusin Embla var med i luciatåget och de sjöng så fint! Och Elliott blev mycket glad när han fick syn på henne. 
Lyckades fånga Embla på bild längst till vänster :-)
Elliott tyckte verkligen att det var bra! Han var helt absorberad i en hel timme. En massa små tomtenissar satt på scenkanten och sjöng och det hände saker hela tiden. Jättekul!

Efteråt åkte vi till Andreaskyrkan på allsång "Sjung in julen". Elliott var jätteduktig och sjöng med då och då. Men mot slutet så var han jättehungrig (sa han) och tyckte att vi skulle gå hem. Vi stannade kvar för det vara bara några låtar kvar och det var bra för avslutningen var en svängig jullåt som Elliott och jag dansade lite till, det tyckte han var himla kul (och jag med såklart).

I måndags var det dags att göra löner på jobbet. Så alla får sin lön innan jul, hehe. Jag tog tåget till jobbet denna dag.
Morgonstund på stationen
På eftermiddagen var det julklappsutdelning, glögg och tårta. Tårtan fick vi för att Adele sålt 300 000 ex!
Himla god, med rabarber i fyllningen
Jag skyndade på med lönerna så jag skulle hinna få iväg dem innan jag skulle gå (kl 17). Jag hann precis bli klar. Puh! Efter jobbet mötte jag upp mina föräldrar på T-bone. Där åt vi en trerätters meny. Verkligen jättegott och mysigt! Sen gick vi till Paulikyrkan och lyssnade på Heleneholmsskolans musikgymnasiums julkonsert. Det är alltid kul! Först kommer Malmö-luciorna och sjunger sina sånger. De sjöng väldigt bra, men då jag var både mätt och trött så var det nästan så att jag somnade när luciorna sjöng sina vackra visor. Men efter en stund vaknade jag till och höll mig vaken under resten av konserten :-).

På tisdagen jobbade jag på, det var hur mycket att göra som helst och tiotusen olika saker som jag fick hoppa mellan. Men jag fick ihop det viktigaste till slut. Hämtade Elliott och vi fikade när vi kom hem. Spelade musik gjorde vi också :-). På kvällen när Elliott somnat så åt vi lite ostar och tittade på två avsnitt "Modern Family". Så himla bra att avsnitten bara är 20 min långa så man hinner se det utan att det blir alldeles för sent.

Igår var det onsdag och jag var på Emporia och fyndade! Hittade två par vinröda byxor (jag som aldrig hittar byxor!). Ena paret var lite sammetsliknande och kostade bara 169 kr. Mycket bra pris! Sen hittade jag en kavaj för 199, en stickad petrolfärgad tröja för 99 och en petrolfärgad kjol för 99. Billigt! Precis vad jag behövde! Så mycket kläder vet jag inte när jag köpt senast. Mycket nöjd var jag!

Mina föräldrar hämtade Elliott på förskolan halv två. Vi mötte upp dem på IKEA där vi också mötte upp Catta-familjen och hennes mamma och bror. Så frossade vi lite i julbord och det var väldigt gott och himla trevligt! Elliott och Nea lekte och vi var där i säkert 2,5 timme.
Kliterlapparna man fick för att hämta julmaten var perfekta leksaker för barnen. Kunde sättas fast överallt :-D


Inga kommentarer: