fredag, december 21, 2012

Mys och busdag!

Efter en sådan natt skulle man tro att jag var himla trött idag. Men det har varit helt OK! Jag lyckades sova lite och drömde hur konstiga drömmar som helst. Jag flög och kunde styra precis vart jag skulle. Rätt så coolt. Men den var lite läskig också, tyvärr kommer jag inte ihåg vad som var så läskigt, eller några andra detaljer. Minns bara känslan.

Vi har haft en superbra dag Elliott och jag. Världens gladaste myspojke har det varit hela dagen. Vi låg kvar och drog oss i sängen ända till 08.30 (med dator och iPad) och sen åt vi frukost. Vi gick ut en runda med Oscar och sen åkte vi till Leos lekland. Det var alldeles lagom med barn (dvs inte många alls) och Magnus var där med Nea. Elliott och Nea åkte rutschkana tillsammans och Elliott cyklade med Nea bakpå. Så himla sött! Men jag hann inte ta fram kameran. Dessutom hade jag bara mobilen med mig och det blir SÅ himla dåliga bilder med den... Nu har jag letat fram min lilla kamera, så att jag förhoppningsvis kan få några vettiga bilder framöver :-). Här kommer lite telefonbilder i alla fall.
Oj så många bollar
i bollhavet
Pandakram
Elliott och Nea på väg upp till min favoritrutschkana
Bollblåsaren
Bollen flyger!
Men hur som helst så var det en höjdare med Leos! Vi var där i 3 timmar och hade hur kul som helst (jag åker stora uppblåsbara rutschkanan, den är kul). Vi fikade och det var ju jättekul att Magnus och Nea också var där!

Efteråt så hämtade vi Michael på jobbet. Elliott ville till Emporia och äta, det sa han redan när vi körde till Leos. Jag fattade inte vad han ville äta där? Men det visade sig att han och Michael varit där och ätit deras marshmallows doppade i chokladfontän, så det var ju det han ville äta :-D. Vi åt först lite dumplings/hamburgare och sen köpte vi marshmallows. Himla gott!
Michaels burgare
Chokladfontänen med FANTASTISKT god choklad

Jag tänkte ta en tur till Ekohallen och Elliott ville följa med. Så vi släppte av Michael hemma så han kunde gå ut med Oscar och så körde vi till Ekohallen och shoppade lite. Elliott är så supermysig att ha med sig. Vi har jätteroligt när vi är och handlar. Så det har varit en toppendag faktiskt!

Nu har vi ätit tacos och ska just börja titta på AFV. Chipsen har kommit fram också, hur vi nu ska orka dem? Och Michael har gjort en annan dippa än den vi brukar ha utan att fråga, den är het som chili. Vi vill inte ha några nymodigheter här inte! Bläää sa både Elliott och jag. Så nu får Michael gå och handla :-D. Ta slut på vår gräddfil med sån konstig dippa....

Jag är så glad att vi flyttade hit till vårt hus. Vi trivs så bra! På alla sätt. Klokt beslut!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Vad härligt att läsa! Och jag blir så himla glad av att se att han är med er på så mycket saker. Och att ni verkar nöjda med det både stora och små. Alldeles för ofta hör man bara om hur jobbigt det är... (och det måste det förstås också få vara ibland, men inte alltid)

Kattalena sa...

Ja, det är så kul att göra saker med Elliott! Speciellt älskar jag att gå i affärer med honom. Vi har gjort det sen han var liten och det har alltid varit lika kul. Han hjälper till att packa ner saker i korgen och sen packa upp på kassabandet, ställer tillbaka korgen och packar ner i påsar efteråt :-). En fröjd att ha med sig!
Är han inte på humör så talar han om att han inte vill gå med och handla och då åker jag själv. Men oftast vill han följa med :-D.