söndag, december 16, 2012

Julfest

I fredags var det julfest på jobbet! På Köpenhamnskontoret. Lite synd att Åsa var sjuk och inte kunde följa med...  Danskarna hade fixat så fint och vi spelade bingo och åt mycket god mat (+ snacks och godis) och det var musik quiz mm. Himla trevligt!
julfest
Elliott sov hos mina föräldrar, Oscar fick passning av Michaels syster. Vi kom hem vid 01-tiden och Oscar blev så glad så glad! Vi la oss och sov ända tills 08.30 vilket är oerhört mycket sovmorgon!
Ringde mina föräldrar och allt hade gått så bra så. Michael fick brunch på Rica Hotell i present av mina föräldrar när han fyllde år och vi hörde med mamma om Elliott kunde vara kvar en stund och så bokade vi bord och åkte dit för att äta brunch. Det var verkligen en superbra brunch! Det första ställe någonsin där de tom hade ostkaka bland efterrätterna. En himla god sådan dessutom! Så det var hur mysigt som helst och jättegott!!! 

Hotellet ligger vid stortorget så vi passade på att titta lite på Musikhjälpen (som jag ÄLSKAR) och skänkte lite pengar. Tittade på och tog foto på Tareq också, han är så himla bra och verkar sjukt rar. Musikhjälpen är nog det bästa radioprogram jag vet... längtar redan tills nästa års musikhjälpen. Himla coolt att de fick in 23 miljoner alltså.


Vi åkte hem till mina föräldrar och hämtade en mycket glad och nöjd Elliott. Han tycker verkligen om att sova över där! Vi hade saknat honom massor så det var underbart mysigt att sen vara hemma allihop hela eftermiddagen/kvällen. Jag gjorde en omgång knäck och så åt vi min favoriträtt schnitzel. Mycket mumsigt! 

Idag var det söndag och jag skulle egentligen ha träffat Helene. Men hon var sjuk så vi ställde in det. Det var ganska skönt så fick vi lite mer hemmamys. Jag kokade lite nötchokladrutor och lyssnade på musikhjälpen. Elliott och jag spelade yatzy och fixade i köket medan Michael dammsög. Elliott hjälpte också till att dammsuga lite. Vi åt ugnspannkaka till lunch och sen åkte Elliott och jag till konserthuset där vi mötte upp mina föräldrar och gick på Nallekonsert! Det var hur bra som helst! Min brorsdotter var med i luciatåget och vi hade tur och satt på rätt sida så hon kom gåendes förbi oss på väg mot scenen. Elliott tyckte det var hur bra som helst! Han var sååå engagerad. Och efteråt pratade vi snabbt med Uffe och Embla. Skoj! 

Sen åkte vi till Andreaskyrkan för lite allsång "Sjung in julen". Det var också kul, men Elliott tyckte nog det var sådär... han började bli trött och sa att han var hungrig. Han var dock hur duktig som helst och satt så snällt med och sista låten (Santa Claus) dansade han med i. Så det var jättekul ändå. Men han sa själv efteråt att Nallekonserten var jättekul men allsången var inte så rolig :-). 
När vi kom hem så fick han sina wasaknäckebröd med specialpålägg (som han önskat sig) och så lite välling och vi tittade på Musikhjälpens avslutning och Elliott blev hur glad som helst när de spelade Gangnam style och dansade och var helt spelad. Så han kom sent i säng. När han somnat så åt Michael och jag lite olika ostar, kollade på CSI och nu är det minsann verkligen läggdags... 

Inga kommentarer: