fredag, december 21, 2012

Jag säger då det

Hur jobbig får man vara? Nu har jag varit vaken sen typ halv tre kanske? Och klockan är 05. Jag gav upp efter att ha försökt somna i en timme. Helt stressad över jobbet. Fast jag inte borde vara det, är ju ledig! Så jag fick sätta mig och skriva en lång lista på allt som måste göras när jag börjar jobba igen. Så jag slipper hålla det i huvudet... passade på att uppdatera kalendern också.
Nu borde jag verkligen stänga ner datorn och försöka mig på att sova igen. Två timmar knappt tills Elliott vaknar. Imorgon har vi semester Elliott och jag. Undrar vad vi ska hitta på då? Bara vara hemma kanske? Jag lär ju vara trött så det är nog en bra idé... om han inte behöver busa av sig, då kanske vi ska passa på att åka till ett lekland? Eller till Vellingeblomman. Nåväl, Elliott får bestämma imorgon :-)

Jag jobbade hemifrån på förmiddagen idag. Elliott var på förskolan och jag hämtade honom redan kl 12. Då var han ledsen för ingen av hans (tre) kompisar hade varit där denna dag. Han sa att han inte hade lekt med någon (jo en men bara kort) och att han väntat på mig :-(. Lilla hjärtat. Tur att jag hämtade tidigt. Han ville inte gå till förskolan alls på morgonen. Nu ska han i alla fall få vara hemma i två veckor. Så skönt! Annars brukar han ha jättekul där. Så det var nog bara för att hans kompisar var borta. Vi cyklade till Ica och handlade, sen var vi hemma. När Michael kom så lagade vi middag. Det blev flygande Jacob idag.

På kvällen var jag tvungen att fixa lite med Michaels bolags bokföring. Det gör jag bäst på jobbet. Så jag var där i ett par timmar och bokade och kollade. Men jag hann inte bli klar. Så jag får fortsätta en annan dag. Aldrig blir man klar med någonting. Tycker bara det ligger högar och uppgifter överallt just nu. Både på jobbet och hemma :-)
Men men, det blir väl bättre. Om jag lyckas somna nu så kanske jag vaknar mindre stressad imorgon?

Inga kommentarer: