torsdag, november 22, 2012

Mat med mera

Idag har äntligen Oscar kommit hem!!! Jag hämtade honom på djursjukhuset och han blev så glad när han såg mig! Han hoppade och pussades! Det var skillnad mot sist, då han inte var pigg alls.
Veterinären sa att han fortfarande har dåliga levervärden men att de är på rätt väg. Och att han verkar lite deprimerad av att vara på djursjukhuset så hon tyckte det var bättre han fick vara hemma. Han hade fått behålla maten nu två dagar. Så bra! Hon tror att han fått ett akut leverproblem, men det verkar inte vara kroniskt. Och vi kommer förmodligen aldrig att få veta vad det beror på...  Så vi får gå på kontroller av levervärdet ett tag framöver trodde hon. Vi ska dit på tisdag för första provtagningen.
Även om han inte är helt bra så är jag så glad att han är hemma igen! Han verkar nöjd och glad över att vara hemma. Finaste fina Oscar!!!
Sovande Oscar här bredvid mig i soffan 
Igår hämtade mina föräldrar Elliott på förskolan. Vi jobbade till kvart över sex sen åkte vi dit. Vi beställde pizza som vi mumsade på och så spelade vi biljard! Det var roligt! :-D

Och jag glömde i mitt förra inlägg att skriva att jag haft flera trevliga luncher denna vecka. På måndagen var vår VD här i Malmö för att prata om bokslutet. Då blev det först lunch på Miss Asia och sen middag på kvällen. Då gick vi till Elysée och jag åt fondue. Det gör man ju inte så ofta och det var mycket gott och trevligt.

På tisdagen hade Michael ledig dag och var med Elliott hela dagen. De kom och åt lunch med mig vilket var himla trevligt!

Och igår bjöd chefen oss på lunch på Miss Asia. Hela eko var med, det händer inte heller så ofta :-). De andra har nästan alltid mat med sig.

Och idag var de danska revisorerna där och vi gick till Konsthallens "Smak" och åt lunch. Det var gott och trevligt det med :-).

När jag hade hämtat Oscar så kom Michael och Elliott hem. Jag körde iväg till Apoteket och köpte medicin åt Oscar. Det blev inte en billig historia inte det hela... det är dyrt med hund :-)
Efteråt åkte jag till kontoret och jobbade klart. Men nu är jag hemma igen och Michael hade lagat middag som jag just ätit upp. Imorgon ska jag fixa klart allt inför måndagens revision. Tänker inte jobba sent utan jag ska hem och ha hemmakväll. För senare på kvällen är det konsert med Dan Hylander på KB. Hans gamla skiva "Döende Oskuld". Ska bli skoj!

5 kommentarer:

Anne Grethe sa...

Å så godt at Oscar er hjemme igjen. Han blir nok fortere bra når han er hjemme hos familien sin.
Ja det er fryktelig dyrt hos dyrlegen, det fikk vi også erfare når Kaisa var syk, men man gjør jo alt for sine kjære "barn ". God bedring Oscar :-)

åsa sa...

Nä, inte September ju! Döende Oskuld!

Kattalena sa...

Anne-Grethe: Ja, så himla skönt att han är hemma! :-)

Åsa: Jaaa! Hur kunde jag skriva så? Det visste jag ju :-(. Ändrat :-D

Petra sa...

Åh vad skönt att han fått komma hem! Hoppas det fortsätter åt rätt håll nu då!

och tack för nässelpulvertipset. Ska kolla upp det! Är beredd att testa nästan vad som helst vid det här laget! ;-)

Kattalena sa...

Jaaa! Så skönt! Hoppas att det är sant som det är sagt med nässlan :-)