onsdag, mars 14, 2012

Halsfluss var det här

Elliott har fått halsfluss igen... Och Michael har haft feber och varit däckad idag med. Nu på kvällen börjar jag också känna mig lite risig. Frusen och rivig i halsen, jajamen, lite feber här också... konstigt nog är Elliott väldigt pigg såhär på kvällskvisten :-D. Han har fått antibiotika igen och den luktar sjukt äckligt. Apotekaren sa att den är väldigt äcklig. Elliott grät när han skulle ta den (vi hade förvarnat om att den inte var så god), men när han hade svalt sa han "det var ju gott". Hehe. Undrar om han säger det samma nästa gång, han ska ju ta den 3 gånger om dagen i 10 dagar... 

Jag ska inte, ska inte, ska inte bli sjuk!!! Jag har massor att göra på jobbet. Vi har bokslutsdeadline och implementering av nytt ekonomisystem. Idag var jag hemma och passade Elliott eftersom Michael inte hade ork till det. Jobbade lite mellan varven. Elliott var jätteduktig och pysslade mycket själv. Vi spelade lite spel och var ute i trädgården en stund på eftermiddagen. 

Han är så söt när han sjunger sina sånger och han är så himla go och glad! Vilken fantastisk son vi har fått Det går inte att beskriva hur underbar han är och hur mycket jag älskar honom! Han kom in med ett papper och så skrev han "Mamma jobbar inte". För att han inte ville att jag skulle jobba mer. Sötnosen!

Tråkigt är att vi fick ställa in vår träff med Åsa imorgon. Hon skulle ju komma hit och umgås med mig och Elliott ju. Men halsfluss vill ju ingen ha :-). 

Nä nu ska jag jobba lite, sen ska jag gå ut en runda med Oscar. 

Inga kommentarer: