onsdag, februari 22, 2012

Halva veckan har redan gått!

Redan onsdag! Nu har tiden rusat iväg igen! I måndags var vi alla pigga nog att åka till jobb och dagis! Det var massor att göra! Jag fick jobba länge medan Michael åkte hem och hämtade Elliott och fixade middag. Det blev ugnsstekt Röding med potatismos, hollandaisesås och sparris. Mycket gott! Elliott åt massor av potatismoset :-). Och han hade ätit massor på dagis, han har visst återfått aptiten.

I tisdags jobbade vi igen. Jag var hos sjukgymnasten på dagen, det kändes väldigt bra. Mina föräldrar hämtade Elliott på dagis. Michael och jag åkte och hämtade vår nya bil! Tjohoo! Så fin den är och så skön den är att köra! Vi åkte hem till mina föräldrar och visade upp den och pappa åkte med på en liten provtur och fick provköra den :-).
Vi är så glada för den! Efter liten pratstund med mina föräldrar åkte jag för att hämta Camilla utanför ICA i Bunkeflostrand. Michael körde hem Elliott. Camilla och jag åkte till Gässie och var på liten meditationscirkel hos Marie. Det var superbra som alltid!

Och idag har det varit jobb igen. Det blev ett litet avbrott när jag skjutsade min moster hem, sen var det jobb igen och så onsdagskvart med mumsig fastlagsbulle. Jag hämtade Elliott på dagis. Kom dig ganska tidigt och Elliott ville inte alls åka hem. Han satt men en tjejkompis (de delade stol) och la pärlor på samma pärlplatt. Så himla gulliga. Hela plattan skulle läggas klart innan vi skulle åka hem. De satt och sjöng tillsammans. Roligt att få komma och titta på och vara med lite ju. Inte lika kul att höra av dagisfröken att alla är förkylda i olika förkylningar... hon hade precis varit sjuk, kommit tillbaka bara för att bli förkyld meddetsamma igen...

På vägen hem var Elliott trött och hungrig och arg. Men när vi kom hem fick han lite mat meddetsamma och sen var han hur glad som helst. Skönt det, he he. Vi gjorde halsband och jag skalade 1 kg räkor. När Michael kom hem sen (med resten av ingredienserna) så lagade jag paprikagryta med räkor, tomat och svamp. Mycket gott blev det!

Nu är det snart dags för mig att natta lillskrutten. Undrar vilka sagor vi ska läsa ikväll?

Inga kommentarer: