lördag, februari 11, 2012

Fredags och lördagsnytt

Elliott har varit hemma ons-fredag då han haft feber och varit risig. På torsdagen var mina föräldrar jättesnälla och passade Elliott från kl 13. Så jag kunde jobba hela dagen. Mycket bra eftersom jag hade ett långt möte på dagen och då hann med att jobba undan lite annat också. Efter jobbet åkte jag hem. Michael och jag åkte hem till mina föräldrar för att hämta Elliott. Han hade haft lite feber men varit pigg och så ändå. Vi stannade kvar hela kvällen och festade på grillad kyckling med diverse tillbehör. På vägen hem somnade Elliott med en gång :-)

På fredagen var jag hemma med Elliott, Michael jobbade (mest hemifrån). Elliott och jag hade fullt upp hela förmiddagen.
Fem plåster på fingertopparna, så blir det när man har trasiga nagelband.
Vi pysslade med pärlor
Elliott busade lite


Våra tjusiga alster!

Lite senare övergick vi till att spela memory

Mina föräldrar var snälla och passade Elliott från kl 14. Då åkte Michael och jag ner till Jägersro och Fosie för att prova bilar igen! Vi provsatt massor och det var inte många som kändes bra på alla sätt. Skodan fick jag ont i foten av. Och vi provkörde Kia Ceed och sen Kia Venga och Vengan var seg och tråkig att köra och sikten sådär. Den som jag tyckte så mycket om innan. Dessutom var stolen för högt uppe fast jag sänkt den till lägsta, så jag nådde knappt ner i botten med kopplingen.

En fin liten bil som ändå har plats för Oscar där bak :-)
Däremot hittade vi plötsligt en annan Kia som de inte hade haft förra gången vi var där. Det var en Kia Ceed halvkombi. Vi fick provköra den också och den var superskön att köra och sitta i. Lite hårda säten men det har tydligen alla bilar nu för tiden? Vi har inte hittat någon med mjukt stoppade stolar. Kanske är så att man sitter bättre i hårda stolar om man kör långt? Hur som helst så tyckte både Michael och jag väldigt mycket om denna bilen och den kostade mindre än de flesta andra vi tittat på. Det var kul!

 Efter bilkörningen åkte vi hem till mina föräldrar. Där hade vi supermysig fredagskväll och bjöds på massor av goda skaldjur. Supersupergott! Och sen chips och dippa och goda ostar! Elliott och mina föräldrar hade varit ute och gått på is på Ribban. Och så hade de fikat på kallbadhuset. Lät också mysigt! Elliott hade ingen feber längre. Himla skönt! Elliott somnade i bilen på vägen hem.


Idag lördag vaknade Michael med jätteont i halsen och feber. Men vi åt frukost allihop och åkte sen och beställde fina bilen (jippie som vi längtar!!!) och köpte med oss fastlagsbullar och en prinsesstårtsbit på vägen hem. Dessa fikade vi på meddetsamma. Elliott hade beställt princesstårtan, hehe.
Mums! Tyckte Elliott, även om han bara åt en tjugondel av bakelsen... 
Oscar ville väldigt gärna också smaka... det fick han inte...
När vi hade fikat klart så klarade Michael inte längre att hålla sig uppe så då stapplade han i säng och sen var han bara uppe när vi åt middag igen... Jag och Elliott har pysslat i köket, städat undan och så. Sen lagat middag och spelat lite "in i stallet" och lagt pärlor och spelat memory. En lugn hemmadag alltså! Och vi skulle gå ut med Oscar men när jag nästan fått på Elliott alla ytterkläderna så ångrade han sig, hehe. Så han fick krypa ner i sängen hos Michael medan jag och Oscar gick en lite längre runda.

Inga kommentarer: