söndag, februari 19, 2012

En bra söndag!

Äntligen känner jag mig frisk igen! Och Elliott sa också att han känner sig bra nu, han tyckte till och med att det skulle vara OK att gå till dagis imorgon :-) Idag har vi städat här hemma, allihop. Michael har kört och lämnat saker till återvinning också. Jag gjorde våfflor med sylt, grädde och glass till fika. Det var gott! Sen åkte vi till Vellingeblomman en sväng. Det var väl inte något så speciellt där, men det var roligt att komma iväg en sväng och Elliott tyckte mycket om att gå omkring därinne.
Den här var med i utställningen, fin tyckte jag! :-D
Vi gick och tittade på alla fiskar de har på Vellingeblomman. Det är ju en del som är djuraffär. Jag blev sååå sugen på att ha ett lite mindre akvarium. Det hade nog både Elliott och jag gillat! Ska fundera på om det finns någonstans vi kan ha ett sådant här hemma. Och så längtar jag till våren! Vill pyssla i trädgården, gräva rabatter och fixa krukor med massor av vårblommor i. Hoppas minipenséerna kommer snart! De hade vanliga penséer men det är jag inte så intresserad av. Minipenséerna är finast! Och jag kunde inte låta bli att köpa några fröpåsar, 4 st, med ätbara blommor, jättesolros, smultron och jordgubbar. Nu får våren ta och komma hit!!!

Det är så himla roligt med Elliott. Han har blivit så stor och pratar massor. Jag älskar att lyssna på vad han har att säga och han säger så söta och roliga saker :-D. Och så är han så glad och mysig. Finaste pojken! Han fick en skrivtavla i present när han fyllde två år. Den har han använt hur mycket som helst! Och den är fortfarande en favorit. Just nu är det så här den används:

Han är så söt! När han stavar fel blir han inte upprörd om man rättar utan lyssnar och skriver rätt sen :-). Oftast säger han "men det gör ingenting" om att han skrivit lite fel. Så himla gulligt. Detta är något av det bästa han vet just nu, att skriva olika ord på tavlan och så busa till det ibland.

Och jag har hittat ett kaffe till min tassimomaskin som faktiskt blir riktigt gott att göra latte av. Det var ju tur det! Så jag inte helt ångrar att jag sålt min fina kaffemaskin som gjorde supergod espresso. Även om jag nu inte kan dricka det själv, så känns det ju bättre att veta att jag kan bjuda på en helt OK latte igen :-).

Och jag hittade en mjölkskummare som fungerar superbra! Ger krämig och god mjölk, ska bli bra både varm och kall. Jag har bara provat varm än så länge. Men nu kan jag alltså göra  islatte till varma sommardagar och riktigt god krämig varm choklad till kalla dagar... Inte illa!

Och på tisdag ska vi hämta vår bil! Det ska bli så roligt och spännande!!!

Imorgon är det jobb, det ska bli kul! Jag har såååå mycket att göra. Känns som att jag varit borta hur mycket som helst... ändå har jag försökt jobba undan en hel del hemifrån. Imorgon hoppas jag vara supereffektiv och i alla fall få månadsbokslutet helt klart!

Natti natti, sov så gott! 

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Och jag tänker att tänk om alla barn hade mammor som Elliotts, som förstår att uppmuntra ett sådant intresse på det där sättet! En så himla härlig filmsnutt!

Kattalena sa...

Vad gullig du är!!! Tack! :-)
Han älskar verkligen att skriva på denna tavlan! Nu har han tom börjat skriva små meningar. Han är så söt när han skriver, man märker riktigt hur kul han tycker att det är!