måndag, januari 09, 2012

Helgen

Det var en lugn och trevlig helg!  I lördags hade jag sovmorgon och steg upp vid 09-tiden. Vi åt frukost tillsammans allihop. Förmiddagen tog vi det lugnt, jag jobbade lite också. Sen åkte vi till Burlöv Center för att byta en julklapp och vi passade på att ta en fika på Espresso också.
Fika uppskattas alltid!
Sen tog vi en tur till Leos lekland. Där hade Elliott hur kul som helst, han sprang och sprang och sprang! Det kändes som att han verkligen behövde leka av sig. Vi hann knappt med honom :-D.
Det var inte lätt att fånga honom på bild inte!

Swisch!
När vi kom hem så lagade jag en av mina favoriträtter till middag.
Schnitzel, klyftpotatis, gurka, kapris och paprikasås plus citron (ett måste)
Vi hade hemmakväll och sen nattade jag sötnosen. När han somnat så tittade vi på ett avsnitt av Grey's Anatomy och jag åt mumsiga "sourcream and barbecue" chips.

På söndagen hade Michael sovmorgon. Elliott och jag var uppe tidigt. Vi spelade spel och la pussel och tittade på Emil och griseknoen. När Michael var uppe så åt vi frukost. Sen åkte jag en kortis till Mobilia för att byta en Elliott-julklapp. När jag kom dit hade jag glömt julklappen hemma, hehe. Typiskt mig!

Vi åkte till mina föräldrar på eftermiddagen. Vi mumsade på olika snacks och hade det bra! Elliott spelade spel med först pappa och sen mamma. Jag och pappa spelade lite flöjt. Det var roligt, det har jag saknat. Vi får nog sätta igång med det igen tror jag.
Uffe, Anna-Carin, Martin, Frej, Tor och Embla kom för att fira jul! Elliott spenderade i stort sett all tid med Embla. Han var så nöjd! De lekte och lekte :-). Gulligt!
Vi bjöds på inbakad oxfilé med tillbehör. Jag har inte ätit det på hur många år som helst! Det var supergott och det var jättekul att träffa alla!!!

Vi åkte hem redan kl 19 då jag skulle på meditation kl 20. Jag släppte av Elliott och Michael hemma och åkte vidare till meditationen. Det var en extragång för oss som inte varit där innan. Vi var nog bara ca d10 st. Alla andra gånger kommer det att vara mellan 30-50 st!!! Det är många!
Det var 45 min meditation och väldigt bra. Så det ska bli spännande att gå på den i fortsättningen. 

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Tjo, full fart hos er som vanligt! Intressant med meditation. Det har jag sagt länge att jag ska prova utan att det blivit av. Å andra sidan har jag även pratat om yoga utan att komma till skott!

Perfekt med lekland när man har en massa spring i benen. Och det ser ut som om ni inte direkt behövde trängas med andra där :)

Kattalena sa...

Jag rekommenderar verkligen meditation! Det är både roligt, avstressande och spännande :-D
Yoga har jag också velat gå på men det blir aldrig av... meditation har ju fördelen att man kan praktisera den hemma själv när man väl lärt sig. Fast det har nog yoga också förresten när jag tänker efter ;-)

Det var hur många barn som helst på leklandet, men det är väldigt gott om ytor och plats att springa på trots det! Så det är himla bra och Elliott verkade verkligen behöva få springa loss efter att ha varit hemma och tagit det lugnt flera dagar, hehe.