lördag, januari 28, 2012

Fredagskväll och lördagsmorgon

Igår var det fredag och då ringde de från dagis och sa att Elliott var väldigt trött och hängig och inte alls lik sig. Han ville inte äta lunch heller. Så jag ringde mina föräldrar som åkte och hämtade honom. Då var han pigg igen, hehe. Och det verkade inte var något fel på honom? Det går vattenkoppor på dagis nu och det börjar med att barnen blir trötta, så dagis trodde att det kunde vara så att Elliott fått det. Nåväl, vi jobbade klart, Michael och jag. Och sen var vi hemma hos mina föräldrar på kvällen. De bjöd på min favoriträtt! Lammslag. Det är sååååå himla gott. Plus grekisk sallad till, det är också en favorit!
Mums!
Vi tittade på "På Spåret" och så fick vi supergod fruktsallad och sen chips och dipp. Mums! Det blev sen hemgång och Elliott somnade i bilen på vägen hem.

Oscar blev glad när vi kom hem! Flyttade snällt över till Michaels sänghalva när jag skulle lägga mig.
Vi gick och la oss meddetsamma och jag hade nästan somnat när Michael kom på att vi inte låst bilen eller kört in den under carporten efter att ha burit in Elliott. Så jag fick klä på mig och gå ut och ställa in bilen. Sen var jag hur pigg som helst och kunde absolut inte somna. Inte på evigheter... Som tur var fick vi lite sovmorgon här hemma idag. Elliott sov till halv nio, vilket nästan aldrig händer, inte ens när han är uppe sent!

Dock blev det lite bråttom till Bamsegympan. Den börjar halv tio och innan dess ska det ätas frukost och kläs på :-). Men det gick bra! Vi kom dit i tid. Jag vet inte om jag tycker att den är så himla bra dock. De som leder den är inte så entusiasmerande och uppmärksammar inte när barnen gör som de ska, om någon tränger sig, om någon är lite vilse osv. Så det är synd. Annars hade det varit jättebra. Little Gym var mycket bättre på att ta hand om alla barnen och få dem intresserade av det de ska göra. Så jag får se om vi fortsätter. 

Elliott är hur pigg som helst och har ätit massor idag... så några vattenkoppor verkar nog inte vara på väg? Själv ska jag till Jägersro lite senare idag. Det ska bli skoj.

2 kommentarer:

LYCKLIG MOR sa...

Jag gick också barngympa med M, men vi fick sluta för det blev för mycket för honom (intryck etc)Kanske kan det bero på läraren (att det inte kändes bra), det var för mycket olika aktiviteter under ca 30 min. Till och med jag var förvirrad :-D

Kattalena sa...

Hehe, ja det är svårt det där med att hitta rätt grej. Denna gympan är en hel timme dessutom och efter halva timmen tyckte Elliott att vi skulle åka hem :-)
Men sen var han ändå med tills det slutade.
Vi får se hur vi gör, kanske ska testa en gång till innan vi ger upp? :-)