fredag, januari 20, 2012

Fredag!

Skönt att det är fredag! Jag jobbade kort dag och hann med en liten lunchfika med Catta (och fick vår gamla bilbarnbarnstol som en annan tjej nu ska ärva) och så hämtade jag Elliott redan 13.30. Vi åkte hem och hade det bra. Sen kom Michael med Oscar, de hade varit hos sjukgymnasten Marie som gav Oscar akupunktur och massage.

Nu har vi ätit plockmat (räkor, lax, ostar och salami + nachos med ost och salsa) och så har jag varit och hämtat min nya "tassimo" kaffemaskin. Precis invigt den genom att göra en chai-latte. Den var ovanligt god men vääääldigt söt. Blir superbra! När vi inte är så mätta längre ska vi testa att göra "Marabou mjölkchoklad" med den. Och kanske måste jag prova en latte också, trots att jag inte tål det... vi får se :-)

Imorgon är det lördag och Elliott ska gå på Bamsegympa för första gången. Får se om det är något för honom. Josephine ska också gå, det är kul! Sen ska mamma och jag gå på bio på eftermiddagen.

På söndag är det EFIT, ska försöka komma ihåg det.
Nu ska vi fortsätta ha fredagskväll! 

2 kommentarer:

LYCKLIG MOR sa...

Kikar in och säger grattis till din nya Tassimo :-D.
Min Mamma och Pappa har en sådan, tycker att en vanlig kopp kaffe från den maskinen är godast, fast då har jag ju iofs ej smakat chai...;-)
Jag har en kapselmaskin (nespresso) som jag är nöjd med, kul med köksmaskiner :-)

Kattalena sa...

Tackar tackar! Rekommenderar att testa chai, god (om än lite söt). Kaffe ska jag testa en dag.
Jag hade ju en riktig espressomaskin som jag sålde (eftersom jag inte kan dricka så mycket kaffe längre). Den gjorde kanongod espresso! Men det kan jag tänka mig att en espressomaskin med kapsel också gör!
Det är roligt med köksmaskiner!