torsdag, december 01, 2011

Operationsdag

Idag är det torsdag och min lille sötnos är på sjukhuset för att ta bort polyp. Han har kommit ut från operationen och ligger och sover. Allt ska ha gått bra. Han hade väldigt stora polyper så de tyckte det var bra att vi tog bort dem. Han har stora halsmandlar också men det blir ett senare problem :-)
Nu längtar jag tills Michael ringer och säger att lillskrutten är pigg och vaken igen.

Igår var det onsdag och vi fick göra om hela budgeten och oktobers bokslutsbokningar pga att det blev för krångligt och administrativt att boka som vi först hade tänkt, hehe. Det tog mig hela dagen... Jag hann vara med på onsdagsfikan innan det var dags att åka till dagis som hade Öppet hus. Michael och jag åkte dit och mamma kom också dit. Elliott blev himla glad och busade till det ordentligt. Han hoppade från grejor mm och de sa att det gör han tydligen aldrig i vanliga fall, lille busungen. Han var så söt! Pappa tittade också in en stund mot slutet. Det är så roligt med öppet hus! Jag älskar att se alla barnen och hur de leker. Denna gången bjöd de på pepparkakor, lussekatter och kanelsnäckor också. Väldigt lyxigt!
Elliott och hans buskompis hoppar från bordet
Efteråt åkte vi hem. Elliott ville först åka med mina föräldrar, men sen ändrade han sig och följde med oss :-). Jag åkte och köpte ett par stövlar som är väder och vattentåliga, mina vanliga skor är alldeles sönder undertill. Så när jag går och det är lite vått på marken blir jag helt blöt om strumporna. Hehe. Men inte from nu! Sen badade Elliott och jag, han skulle vara nybadad inför morgondagens operation

Som vanligt hade vi kaminen igång på kvällen,  det är supermys

4 kommentarer:

mossfolk sa...

Så himla mysigt med kamin!
Och visst är det efter en polypoperation man får äta glass? Eller är det kanske halsmandlarna... Minns att min bror opererade något liknande när vi var små och jag var förfärligt avundsjuk :)

Kattalena sa...

Jo, det stämmer! Det är efter polypoperationen man får äta glass. Det första Elliott sa när han vaknade och fick veta att han skulle få glass var ""Då blir jag glad, jag älskar glass!". Gulle! :-D

Kattalena sa...

Förresten, fick du ingen glass du med om din bror fick? :-). Bara för rättvisans skull liksom... hehe.

mossfolk sa...

Haha, det fick jag förmodligen inte. Å andra sidan minns jag ju inte omständigheterna runt omkring, jag var ju inte heller så gammal. Men fy så orättvisa de var ;)