onsdag, december 07, 2011

Jobb igen

Efter en så avkopplande helg var det nästan en chock att börja jobba på måndagen. Jag har hur mycket som helst att göra och som måste bli klart denna veckan och jag blev hur stressad som helst. På tisdagen hade jag dock vant mig, så då var jag inte riktigt lika stressad längre :-).

Det var så roligt att komma hem! Michael och Elliott hämtade mig på Hylliestationen. Hemma hade Michael städat och fixat och Elliott var så glad och sa att han hade saknat mig. Han blev jätteglad för presenten jag hade med mig. En massa pärlor. Han gjorde genast ett armband till mig, ett till Michael och ett till sig själv :-D. Han är en hejare på att trä pärlor!

Igår så var det utvecklingssamtal på dagis. Mina föräldrar hämtade Elliott på eftermiddagen. Det är lättast att ha samtalet utan honom :-).
Det var ett roligt utvecklingssamtal! Vi fick titta på teckningar och sånt som han gjort. Fröken berättade att han är jättebra på att skriva, han äter bra och är mycket glad. Han leker med de andra barnen och är social men går även undan ibland och läser eller pysslar för sig själv. Han är jätteaktiv i alla gruppsammanhang, han älskar gymnastik. Han är empatisk. Alla pojkarna på dagis älskar att leka i köket, laga mat och servera dricka och sånt. Mer än flickorna. Det tycker jag är så bra! Att de inte gör skillnad på pojksaker och flicksaker på detta dagiset, alla får leka med allt och uppmuntras. Det är så mysigt att Elliott är en så mjuk och gosig kille tycker jag. Den tiden kommer nog snart ändå när det blir mer bus och pangpang och sånt. Ju längre det dröjer desto bättre tycker jag :-)

Efter dagispratet så åkte vi hem till mina föräldrar. Vi stannade kvar på middag, bjöds på jättegod fisksoppa! Så bra vi har det! Elliott var jättetrött, han hade somnat sent dagen innan och gått upp tidigt på morgonen. Så vi åkte hem vid 20-tiden och lillskrutten somnade i bilen på vägen hem. Hehe.
Michael och jag såg på "Så mycket bättre" innan det var dags att nanna. Mitt favoritprogram just nu.

Kunde inte låta bli och kolla upp några tänkbara resor på kvällen. Detta stället verkar himla bra! Tänk om vi skulle ta och åka dit nästa år? 

1 kommentar:

mossfolk sa...

Vad kul att titta på resor! Vi hade en liten plan på sista minuten där runt jul, men nu ska jag jobba en hel massa så det får bli en annan gång...