söndag, november 13, 2011

Tråkveckan

Veckan som varit kan jag inte påstå har varit den bästa. Gick till jobbet på torsdagen men kände mig sämre och sämre allteftersom dagen gick. Hann inte alls med att fixa inför att revisorerna skulle komma på måndagen. Inte bara jag som var sjuk heller, så det har varit allmänt manfall på jobbet hela veckan. Men men. Jag bestämde mig för att vara hemma på fredagen trots att det inte var det bästa för jobbet. Vilade hela dagen. Kände mig inte så jättemycket bättre. Fick ställa in firande av Helenes födelsedag på kvällen, för andra gången :-)
Oscar slappar lite

Ernst slappar också
På lördagen kände jag mig bättre! Elliott och jag steg upp halvåtta och badade. Sen gick vi till Ica och köpte frukost. Jag jobbade några timmar hemifrån och hittade fel som jag själv gjort och fick boka om och hålla på. Tyckte inte det såg rätt ut till slut men kan inte hitta vad som skulle vara fel? Så här oförberedd har jag aldrig varit inför revision förut, men det kommer säkert att gå bra. Vi har ju alltid full koll, så det är säkert lugnt. Ska vara där tidigt imorgon och fixa innan de kommer. Tyvärr kommer de redan 08.30, hehe. Så jag får stiga upp bra tidigt.

Förutom jobbandet så vilade jag. Kände mig ok men det är en jäkligt seg förkylning. Helt slut i kroppen och jobbigt i bihålor och annat. Men men. På kvällen var det dags att fira Becka med vår 40årspresent till henne. Picknickteater på Victoria med "Chesty Morgan". Vi hade med oss delikatesstallrikar från Möllans ost, vin och kex.
Det var kanon! Över förväntan, verkligen! Superduktiga och roliga muskier som var helt inne i sitt eget spelande och en rolig sångerska som bytte kläder och dansade och sjöng på olika språk. Så det blev jag väldigt upppiggad av!
Och bäst av allt var att Becka tyckte att det var jättebra! :-D

Fiolspelerskan till vänster spelade även på såg

Och här var sångerskan som sjöng på flera olika språk

Jag fick jättefina hyacinter av mamma! De har piggat upp mig här hemma :-)

Jag har inte haft varken smak eller lukt på en vecka. Det är ganska tråkigt! Man känner bara konsistensen på det man äter. Men idag, faktiskt, kom smaksinnet tillbaka! Allt smakade jättemycket. Som smör tex, tänk så mycket det smakar! :-D

Vi har eldat massor i kaminen, för att få lite extra mys och värme :-)
Idag är det fars dag! Elliott har gett Michael en liten sten och två hjärtan, han valde dem själv. Vi gav honom en miniros också. Funderade på hotellfrukost någonstans men så vaknade jag och hade ont i magen och mådde skumt och när Michael vaknade kände han sig förkyld och täppt så vi hoppade över det och gjorde frukost hemma istället.

Sorry att jag inte bistår med något upplyftande inlägg, man blir lite tråkig av detta att inte känna sig riktigt frisk... hehe.

Elliott är en så underbar och gosig! Tänk att vi fått en sån fantastiskt fin liten pojke! Han är så rolig och söt och go. Han skulle förresten ha fått opererat bort en polyp i torsdags men var snorig och hostig så vi fick flytta fram det. Rätt skönt tyckte jag :-)

Och i eftermiddag ska vi åka hem till mina föräldrar och fira pappa! 

Inga kommentarer: