måndag, november 07, 2011

Ja ja..

Nu har förkylningen satt sig i luftrören och bröstet. Gör ont och jag är helt slut. Jag har i alla fall inte någon feber direkt så jag hoppas att det går över med slemlösande, vila och alvedon.
Var tvungen att gå och jobba idag. Blev dock bara 4,5 timme. De danska revisorerna kom och det var en del kvar att fixa och sen delge dem.

Nu är jag i alla fall hemma och ligger i soffan för att kurera mig. Och jag ska banne mig bli frisk snabbt!

Och Michael fick jättehögt blodtryck i natt och åkte till akuten vid 03.30. Jag lyckades inte sova mer efter det. Michael kom hem igen just när Elliott och jag åkte iväg till dagis vid 07.45.

Sötskrutten har sovit hela natten och inte märkt av någonting. Så det är ju himla bra! Jag fick väcka honom 07.20 så vi skulle hinna till dagis. Och mina föräldrar hämtar honom idag så Michael och jag kan ta och vila upp oss lite extra. Snällt! De skulle egentligen ha passat honom hemma hos oss ikväll för vi skulle gå på konsert i Köpenhamn och se Erasure.
Det är verkligen synd att vi missar konserten men det finns inte en chans att jag orkar...
Tur att jag sett dem en gång i år redan :-)5 kommentarer:

åsa sa...

Två gånger ju! :-)

Kattalena sa...

Ja! Det har du rätt i :-)
Såg dem ju i London också!

mossfolk sa...

Men fy vad otäckt med blodtrycket! Är det något som brukar hända? Skönt i allafall att du mår bättre nu!

mossfolk sa...

(Ja, och jag ser att det i kommentaren ser ut som om jag trodde att det var du som åkt till akuten. Känns stabilt och bra med mina 60hp svenska... ;)

Kattalena sa...

Mossfolk: Hehe, sådär blir det lätt när man skriver :-D. Jag förstod ändå! Det händer lite då och då att hans blodtryck stiger, de säger att det är stressrelaterat så de har inte gjort något åt det hittills... men nu blir det nya kontroller så vi får väl se om det är så eller inte :-)

Och ja, så himla skönt att det verkar som att förkylningen är på väg bort! Det är ju så med dagiset, man får nog lite argare baciller än annars? Du känner väl detsamma när du jobbar :-) Hoppas man blir immun så småningom, hehe.