fredag, november 18, 2011

Hej och hopp

Så har det redan gått nästan en vecka sen jag bloggade sist... Det har varit en väldigt jobb-inriktad vecka då vi haft årsbokslut och slutrevision.
Men vi har även haft det bra med middag hos mina föräldrar både förra söndagen och i onsdags. Mycket gott och trevligt! I onsdags hämtade de Elliott efter dagis och de hade bakat bokstavspepparkakor när de kom hem :-)

Igår kände jag mig bättre, men idag har jag haft jätteont i magen och nu framåt kvällen är jag yr också. Min kropp känns allmänt ur funktion. Förmodligen är det viruset som hoppar runt och sätter sig lite här och lite där? Eller vad vet jag? Hur som helst fick jag ställa in firandet av Helene ännu en gång. Det är nu tredje gången :-(
Känns tråkigt. Men men, så blir det ibland. Vi ska försöka med en fika på söndag istället.

Revisionen gick bra! Den var ovanligt smidig och det var ju skönt! Även genomgångar av resultat och annat har gått fint. Så vi var ganska väl förberedda trots allt :-)

Något jag tycker mycket om är att Elliotts dagis har börjat blogga. Så får vi lite uppdateringar och bilder.
Här är en bild från dagis på Elliott som skrivit sitt namn med klossar
I söndags innan vi åkte och firade fars dag hos mina föräldrar så byggde Elliott och jag med pinnar.
Elliott ser nöjd ut, jag tror att han tänker rasa mitt torn...

Tjo, där raserades mitt bygge... 


Sen provades det domino med dessa byggpinnar, det gick inte så bra när de skulle ramla... 

Elliott har soffmys med Oscar 
Och här är tårtan som vi åt på fars dag!
Mycket mumsig! 

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Hur funkar det, när de bloggar? Är det någon inloggning som bara föräldrar har tillgång till? Undrar jag som genast blev inspirerad :)

Kattalena sa...

Hej! De använder sig av ngt som heter Mitt24.se
Och man får en inloggning så att man bara ser bilder som gäller ens eget barn plus att man har tillgång till ett antal andra sidor med allmän info, dagbok över vad de gör, matsedel mm. Det är nog mer en hemsida än en blogg :-)
Man kan även anmäla sjukfrånvaro här. Jättebra tycker jag att det är! Man får veta vad de gör om dagarna och bra med samlad infon på ett ställe! Det är ett projekt som de har och jag hoppas att det faller väl ut så att de fortsätter med det.