torsdag, november 03, 2011

ABC

Idag när vi kom till dagis så kom Elliotts dagisfröken Anki och ville berätta något från igår. Hon sa att när de andra barnen sov så var Elliott med de stora barnen och de stora barnen är väldigt intresserade av alfabetet. Så skulle de skriva alfabetet men det var ingen som kunde, då sa Elliott "Jag kan!" och så skrev han hela alfabetet. De stora barnen var väldigt imponerade :-D. Sen fick han skriva ord också och så frågade de stora barnen Anki om de var rätt skrivna och det var de. Hihi. Anki sa att Elliott var så stolt! Blev inte alls blyg eller så trots uppmärksamheten utan sken upp och var jättestolt.
Och så mycket som han älskar bokstäver tänker jag att han måste verkligen ha varit i sitt esse!!! Gullungen! Han är så rolig!

Igår så var Elliott hos mina föräldrar efter dagis. Pappa berättade att han hade gått till baksidan för att hämta Elliott på dagis medan mamma hämtade hans grejor där inne och att Elliott sprungit fram till honom och hoppat upp i hans famn. För det mesta hämtar de ju båda två och då brukar Elliott alltid springa till mamma :-).
När vi kom hem till mina föräldrar så skulle de äta min favvisrätt och de hade så det räckte till oss också, så trevligt!! Det var supergott!

Annars har veckan mest bestått av bokslutsarbete och möten. Måndag och tisdag var VDn här och vi gick igenom årsbokslutet. Då blev det bjudlunch två dagar, himla trevligt. I måndags på Brogatan och i tisdags på Hai. Det blev mycket jobb också såklart. Kom hem sent sent på måndagskvällen så då träffade jag bara Elliott på morgonen. Men bra var att han var uppe jättetidigt, så vi hade umgåtts en hel del innan dagis/jobb i alla fall.

Nu har jag fortfarande massor med jobb kvar att göra. Kommer revisorer både nästa vecka och veckan efter det. Vi ska ha fram en himla massa. Jag ska påbörja årsredovisningar och skattedeklarationer och sen är det dags för det jobbigaste av allt. Koncernredovisningen. Usch. Den blir något att bita i detta året.

Har inte tagit en endaste bild på hela veckan... så dåligt! Jag som vill ta något foto varje dag...

Inga kommentarer: