måndag, oktober 10, 2011

Knytte & jogging

Igår var det söndag och då var det Knytte! Jätteroligt! Mamma kom dit och var också med. Elliott blev superglad när han såg henne komma :-). Det var strålande sol och jag hade för ovanlighetens skull ansträngt mig lite med fikatillbehören. Hade med pannkakor, kokt ägg, te, smörgås och kaka.

Denna gången var det håva som gällde!
Det var inte helt lätt...

Skulle ju fiska upp något intressant!

Till slut lyckades vi få tag på några små räkor :-D. Elliott tyckte dock att stenarna som håvades upp var roligast. Dem kunde man ju kasta i vattnet igen! Alla samlades efter en stund och visade vad som fångats in.
Vissa saker studerades i lupp.

Elliott bär tillbaka spannen efter att ha hällt tillbaka räkorna i ån. 

Sen var det fikadags i solen! Trevligt! Och sen lite lek.

Kom alla små barn! Som vaddå? Som(ett djur föreslogs)....

Jättekul tyckte Elliott! Den leken har vi aldrig lekt förut!

Sen ville Elliott klättra på trädgrenar, så det gjorde vi innan det var dags att gå hem.
Mycket roligt tyckte lillskrutten!

Mormor cyklade hem till sig, Elliott och jag körde hem till oss. Hemma bestämde jag mig för att det var dags för lite motion! Jag tog på mig gympaskorna och satte på "RunKeeper" (app till telefonen som visar hur långt man springer och på vilken tid). Så började jag jogga. Det var eeeevigheter sen jag sprang senast. Det gick SÅÅÅ bra! Jag tyckte det var fantastiskt skönt. Det var så himla fint att springa längs strandängarna och jag spurtade och joggade och gick om vartannat. Meningen var att jag skulle gå mer, men det var skönare att jogga. Jag sprang i 45 minuter och det blev 5,1 km. Jag är enormt impad av mig själv... hehe.

När jag kom hem så var jag helt slut och satt och svettades och talade om för Michael hur otroligt det var att jag tyckte det var roligt att springa... Sen var det dags att duscha. Elliott hängde med så vi badade en stund också :-)

Vi hade rester kvar från dagen innan så det åt vi till middag. Michael tände brasan och så var vi bara hemma och tog det lugnt resten av dagen/kvällen. Elliott och jag sorterade saker i hans rum. Sen poppade vi popcorn och åt. Elliott var i högform och underhöll oss med dans och sång och prat :-D

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Men vad kul det ser ut med knytte! :)

Och jag är också imponerad. Nu måste jag dessutom kolla upp den där appen... fast springa är hittills aldrig varit kul ;)

Kattalena sa...

Jättekul med Knytte!!!
Och ja! Leta upp appen. Den är super! Jag har inte heller tyckt om att springa. Jag blev väldigt överraskad :-D