tisdag, oktober 18, 2011

Jobb igen och konsertkväll

Igår var det måndag och jobb igen. Det var skönt att jobba heldag. Mina föräldrar hämtade Elliott, Michael var lite förkyld och jobbade hemifrån. Jag åkte hem till mina föräldrar vid 18-tiden. Det var bokstäver överallt, Elliott är verkligen inne på bokstäver nu igen :-). Sötnosen! Vi stannade och fick middag. Potatisgratäng och kyckling med soltorkad tomat och oliver. Jättegott! Vi körde hem vid halv nio tiden och Elliott somnade för ovanlighetens skull inte i bilen. Så jag nattade och läste tre böcker för honom (som vanligt) och sen somnade han meddetsamma. Det är mysigt att natta. Då pratar man och kramas och myser innan det är läsning och sovdags.

Själv la jag mig alldeles för sent, väcktes av en pipig Oscar som kröp in under täcket i sängen bara för att hoppa ner igen när jag precis lyckats somna. Han for ut i hallen och kräktes en jättehög på golvet. Suck. Både Michael och jag steg upp och tände och torkade upp det och släppte ut stackars Oscar. När vi lagt oss igen så ville Oscar ligga i min säng igen, det ville inte jag att han skulle. Han var såååå envis. Stod bedvid sängen och pep och tittade på mig... Till slut la han sig i korgen men fem minuter senare var han vid sängen igen och så höll det på tills jag inte orkade bry mig längre utan han fick hoppa upp och lägga sig hos mig.

En timme senare kom Elliott in för att sova hos oss. Så då gick jag upp igen och sen la jag mig i hans rum. Imorse var jag lite trött... hehe. Jag skulle jobba hemifrån, det gick hyfsat. Men först kunde jag inte logga in och sen kunde jag inte högerklicka. Så det var lite störigt. Högerklicket funkade inte på hela dagen och så har vi lite för liten skärm för alla stora dokument... Men men, det var skönt att jobba hemifrån ändå och jag fick gjort en del.
Bäst var att jag fixade jättegod lunch!
Räkor, avocado och blodgrape. Mums!

Elliott och Michael kom hem efter 16 någon gång. Jag lagade middag och vi åt och sen åkte jag iväg och mötte upp Åsa. Vi shoppade lite att mumsa på och sen gick vi till Victoria för att se Picknick konsert. Det var Cornelis vs Riedel. Det var jazzigt (vilket inte riktigt är min grej), men det var bra ändå! Roligt att se något annorlunda. När Åsa och jag packade upp godsakerna upptäckte vi att vi glömt den goda osten i kassan :-(. Och när jag skulle öppna min flaska med bubbelvatten så sprutade vattnet åt alla håll och kanter och jag blev väldigt blöt och frusen, hehe. Men det var roligt att gå på konsert och de sjöng bra.
De två Riedelarna.

Inga kommentarer: