torsdag, september 15, 2011

Nyttigt

Tänkte försöka vara utan kaffe, mjölk och cola ett tag. Har inte druckit kaffe eller mjölk på snart två veckor och det har gått bra! Fast jag saknar verkligen att dricka kaffe!
Cola har det inte gått lika bra med :-D. Men det gör nog inget.
Nästa vecka ska jag nog prova en latte och se om jag får ont i magen av den, hehe.

Idag känner jag mig väldigt arbetsmotiverad! Har massor som ska göras och det känns som roliga produktiva saker.

Igår var jag hos en väldigt bra sjukgymnast. Han konstaterade att jag är stel i nacken och att vi ska jobba med det först. Jag gick dit för att jag har ont i armen men det berodde troligtvis på nacken. Jag har ju varit stel i nacken så länge så det är inget jag tänker på längre. Men skönt att bli av med det såklart! Har fått två övningar att göra också. Gäller att komma ihåg att göra dem nu också. Plus att jag borde träna eller röra på mig mer så mycket som jag sitter vid datorn. Men det är svårt att klämma in, får se om jag lyckas någon gång. Har ju träningskort sen nästan ett år tillbaka och har gått sådär 5 gånger kanske? Ska ALDRIG köpa årkort på gym mer. Klippkort är mycket bättre. Hoppas jag kommer ihåg det :-). Nog för att ambitionen att träna fanns... men det hjälper tyvärr inte.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Jag slutade dricka kaffe för ett och ett halvt år sedan. Det gjorde väl kanske inte susen, men blev i allafall vääääldigt mycket bättre. Numera är det bara te som gäller :)

Kattalena sa...

Och du saknar inte kaffet? Jag kommer nog också att dricka mest te framöver men skulle vilja kunna ta en kopp kaffe lite då och då :-)
Vi får se hur det går! Hehe.